Evenimentul Zilei > Monden > Sărbătoare în showbiz. S-a căsătorit Bianca. Primele imagini de la Casa Căsătoriilor

Sărbătoare în showbiz. S-a căsătorit Bianca. Primele imagini de la Casa Căsătoriilor

După căsătoria eșuată cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu a decis să își unească destinul cu al omului de afaceri, Alex Bodi.

Bianca şi Alex au spus, joi, „Da” în faţa ofiţerului de stare civilă. În jurul orei 15:00, afaceristul extravagant a ajuns la Casa de Căsătorii a Sectorului 3 din București. La câteva minute bune distanță, și-a făcut apariția și Bianca, care a venit cu un alt autoturism de lux.

Deşi cei doi au vrut ca ceremonia să fie făcută în secret, totuşi, lucrul acesta s-a aflat. La ceremonie au participat doar câţiva prieteni apropiaţi şi, bineînţeles, naşii.

La ieşirea din Casa Căsătoriilor, Bianca şi Alex s-au ţinut de mână afişând o stare de bine şi împlinire.

Bianca a purtat o rochie albă din dantelă, care are o croială foarte sexy și care îi pune în evidență trupul. Când a coborât din bolidul bărbatului iubit, vedeta avea ținea în mână un superb buchet de trandafiri roz și mov.

Înainte cu două zile de eveniment, Bianca a primit din partea omului de afaceri care i-a devenit apoi soţ, un inel în valoare de 10.000 de euro.

În urmp cu 6 ani, tot la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti, Bianca şi Victor Slav se căsătoriseră civil. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016, potrivit cancan.ro