La sfârșitul lunii iunie tatăl Sanzianei Buruiană a ajuns la spital în stare gravă și a fost internat la Terapie Intensivă.

La scurt timp a fost ziua de naștere a Sanzianei, dar a fost tot timpul cu gândul la tatăl ei.

„Va mulțumesc pentru toate urările frumoase și sunteți alături de mine într-un număr atât de mare… cei care vor să-mi facă un cadou să spună o rugăciune pentru tatăl meu, este cel mai frumos cadou pe care îl pot primi!

Îți mulțumesc Doamne pentru semnul pe care mi l-ai dat!”, a scris Sânziana Buruiană atunci.

Pe data de 17 august, Sânziana Buruiană încă speră că totul va fi bine. Tatăl ei ieșise din comă și respira singur.

„De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi și încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operație foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari.

În acest moment, eu și mama căutăm o clinică unde să fie și în siguranță. Încă se află în secția de terapie intensivă și până nu găsim soluția cea mai bună, nu putem evolua. Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, mușchii se atrofiază. Trebuie să facă neapărat o recuperare, ori aici, ori în afară.

Din păcate, sunt doar eu cu mama în această lupta. Colegii tatei nu s-au implicat și sunt dezamăgită și ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o șansă și să-și revină (…) A ieșit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, a declarat Sânziana Buruiană la „Star Matinal e pe Val”, citat de Spynews.