Evenimentul Zilei > Actualitate > ŞANTAJATĂ SEXUAL de un bărbat ÎNSURAT. Love-story în stil dâmboviţean, sfârşit în arestul Poliţiei Capitalei
ŞANTAJATĂ SEXUAL de un bărbat ÎNSURAT. Love-story în stil dâmboviţean, sfârşit în arestul Poliţiei Capitalei

ŞANTAJATĂ SEXUAL de un bărbat ÎNSURAT. Love-story în stil dâmboviţean, sfârşit în arestul Poliţiei Capitalei

O tânără femeie, serioasă, aşa cum este cunoscută de apropiaţi şi colegi, a căzut victima unui bărbat despre care a aflat că este însurat. Din dragoste, ea l-a şi împrumutat cu o sumă consistentă de bani, puşi deoparte pentru a-şi cumpăra casă. Telenovela cu iz dâmboviţean s-a sfârşit, urât, pentrul "Don Juan": a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei.

Aventura bărbatului de 32 de ani s-a sfârşit în arest după ce, luni, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziţie.

Acasă la la el, oamenii legii au găsit filmuleţe şi fotografii cu femeia serioasă care îi devenise amantă, în posturi indecente. O vreme, tânăra habar nu a avut că el este însurat. L-a cunoscut în luna septembrie, anul trecut, şi, în casa ei, din Cartierul Berceni, din Bucureşti, cei doi au petrecut clipe "prea frumoase ca să fie adevărate", cum aveasă recunoască tânăra, mai târziu.

Cu timpul, ea s-a îndrăgostit nebuneşte de bărbat care a zăpăcit-o în aşa hal încât a convins-o să îl împrumute cu 10.000 de euro. Banii erau pişi deoparte pentru a avansul la "Prima casă", o locuinţă unde spera să trăiască, până la adânci bătrâneţi, cu bărbatul visurilor ei. Tânăra femeie a avut, însă, un şoc atunci când, în preajma Sărbătorilor de Iarnă, a aflat că nu poate fi alături de iubitul ei de Crăciun şi de Anul Nou. A început să îl iscodească şi a aflat că iubirea vieţii ei este, de fapt, un om însurat.

Supărată, ea i-a cerut banii înapoi. Atunci, el şi-a arătat adevărata faţă şi i-a spus, verde în faţă, că a fotogrfiat-o şi a înregistrat-o în timpul partidelor de amor. Astfel, iubitul s-a transformat în şantajist sexual. I-a spus tinerei că nu îi mai dă banii dacă nu se mai culcă cu el. Ba, mai mult, în cazul în care femeia nu s-ar fi conformat dorinţei sale, el i-a spus că postează filmările şi fotografiile pe Facebook.

Amorul cu de-a sila a durat până la sfârşitul săptămânii trecute, atunci când femeia şi-a luat inima în dinţi şi s-a dus la poliţie. A reclamat fapta celui pe care îl iubise cu patimă timp de aproape patru luni.

Într-un final, oamenii legii au pus capăt telenovelei şi l-au reţinut pe bărbatul şantajist. Ieri, l-au dus la sediul Serviciului de Investigaţii Criminale – Sector 4, pentru audieri. Astăzi, el urmează să ajungă în faţa unui judecător, cu propunere de arestare preventivă, pentru comiterea infracţiunii de şantaj.