Evenimentul Zilei > Actualitate > Șantaj ca-în filme cu poze deocheate! Amanta l-a părăsit și a decis să se răzbune crunt!
Șantaj ca-în filme cu poze deocheate! Amanta l-a părăsit și a decis să se răzbune crunt!

Șantaj ca-în filme cu poze deocheate! Amanta l-a părăsit și a decis să se răzbune crunt!

Un orădean a fost părăsit de amantă și de aici până la un circ ca în filmele thriller a fost doar un singur pas.

Bărbatul a amenințat-o pe femeie că o face de râs întregii familii, dar și online pe toate conturile de socializare. Cei doi aveau o relație extraconjugală de 2 ani, iar când femeia a decis să pună punct, orădeanul a implorat-o să divorțeze și să rămână cu el.

Bărbatul rănit nu a putut accepta despărțirea și a trecut la un atac total. El a amenințat-o pe femeie că va publica toate mesajele și pozele indecente primite în timpul relației.

„Ai o jumătate de oră să vii acuma seara… Nu vii am încheiat definitiv şi lumea te va cunoaste…şi nu postat…voi trimite la fiecare separat. Dacă iti permiţi să-mi închizi….scuză-mă…am sa arat lumii intreaga ta fata. Este ultima ta șansa sa raspunzi… sau pun toate pozele ce le am cu tine pe fb…cu nume adresă telefon. Am încercat să vorbim…a, sa trimit poze cu tine la toti oamenii pe care ii stii…copii barbat…cunostinte rude…imi pare rau…dar nu trebuia să-ti bati joc de mine”, i-a transmis individul femeii (ortografia este cea a autorului), potrivit considerentelor sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Oradea.

Fosta amantă l-a dat în judecată pe orădean, iar bărbatul a recunoscut că a trimis familiei femeii imagini cu ipostazele intime în care aceasta a fost surprinsă, pentru că era foarte nervos şi suferea de depresie din cauza despărţirii. Judecătoria Oradea l-a condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare închisoare cu executare și plata de daune morale în valoare de 5.000 de euro pentru că i-a stricat imaginea victimei, relatează Antena 3.