Sancțiune DURĂ luată împotriva unui mare atacant francez. Va rata EURO 2016

Sancțiune DURĂ luată împotriva unui mare atacant francez. Va rata EURO 2016

Din cauza scandalului de șantaj în care este implicat, atacantul Karim Benzema a fost suspendat de Federația Franceză de Fotbal și nu va participa la EURO 2016.

Oficialii Federației Franceze de Fotbal au decis să-l suspende, astăzi, pe atacantul Karim Benzema, de la echipa națională. Sancțiunea vine ca urmare a scandalului de șantaj sexual în care este implicat vârful celor de la Real Madrid. Autoritățile franceze l-au pus sub acuzare pe Karim, cel care a fost complice la șantajul exercitat asupra internaționalului Mathieu Valbuena, de către două persoane care dețineau un material video compromițător.

„Benzema nu va mai fi selecţionat în naţionala Franţei. În cazul în care situaţia nu se schimbă el nu va face parte nici din lotul pentru Campionatul European de vara viitoare. Această sancţiune este valabilă până în martie 2016, dar ar putea fi extinsă şi pe perioada Campionatului European, în funcţie de progresele înregistrate de justiţie. Decizia a fost acceptată de selecţionerul Didier Deschamps”, a anunțat Noel le Graet, președintele Federației Franceze de Fotbal.

Ne puteți urmări și pe Google News