Evenimentul Zilei > Social > Samsung și-a lansat noua gamă de telefoane! Când vor ajunge în România
Samsung și-a lansat noua gamă de telefoane! Când vor ajunge în România

Samsung și-a lansat noua gamă de telefoane! Când vor ajunge în România

Samsung a lansat gama de telefoane Galaxy S20. Noile telefoane dispun de senzori noi pentru camerele foto, capabilităţi 5G şi procesoare noi.

„În această nouă decadă, tehnologia 5G va schimba radical felul în care comunicăm şi cel în care experimentăm lumea din jurul nostru. Cum toate cele trei smartphone-uri din seria Galaxy S20 vin cu conectivitate 5G, Samsung aduce în atenţia publicului dispozitive de generaţie viitoare care vor transforma viaţa oamenilor.

Cu un sistem de camere bazat pe inteligenţă artificială, poţi să surprinzi cele mai frumoase momente în momentul în care ele se întâmplă”, a declarat compania Samsung Electronics.

Noile dispozitive vor fi disponibile și în România, începând de joi.

Samsung Galaxy S20 deține un sistem de camere complet nou, bazat pe inteligenţă artificială şi cu cel mai mare senzor de imagine integrat. S20 şi S20+ au o cameră de 64 MP, iar S20 Ultra are cameră de 108MP.

Totodată, toate dispozitivele din seria Galaxy S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ şi Galaxy S20 Ultra sunt echipate cu tehnologie 5G.

Noile telefoanea ale companiei Samsung au capacităţi zoom şi pot înregistra video 8K, iar filmările pot fi transferate direct pe YouTube, în urma unui parteneriat.

De asemenea, Galaxy S20 are un procesor nou, care protejează împotriva atacurilor și este protejat de Knox, platforma de securitate mobilă care protejează dispozitivul de la nivelul cipului până la nivelul software.

Capacitatea de stocare este 128 GB pentru S20 şi de 128 GB, 256 GB şi 512 GB pentru Galaxy S20 + şi S20 Ultra.
Samsung a prezentat şi căştile Galaxy Buds+, echipate cu 2 difuzoare şi 3 microfoane şi o durată de viaţă a bateriei de până la 11 ore.

Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra şi Galaxy Buds+ vor fi disponibile în România din 13 martie.

Samsung a lansat şi Galaxy Z Flip, care este un smartphone pliabil, construit din sticlă, prima sticlă care se pliază. Dispozitivul are un ecran de 6,7 inci.

„Am fost încurajaţi de entuziasmul din jurul lui Galaxy Fold lansat anul trecut. Galaxy Z Flip este pasul următor şi este unul important pentru noi, pentru că vrem să creem o nouă categorie de telefoane pliabile şi să oferim astfel consumatorilor noştri un nou tip de display, o nouă experienţă mobil.”, a declarat TM Roh, preşedinte şi sef al Mobile Communication Business, Samsung Electronics, informează Europa Fm.