Evenimentul Zilei > Social > Salvată după leșin de cățelușa însoțitoare Clover. Eficiență și fidelitate gratuite
Salvată după leșin de cățelușa însoțitoare Clover. Eficiență și fidelitate gratuite

Salvată după leșin de cățelușa însoțitoare Clover. Eficiență și fidelitate gratuite

Prietenul cel mai vechi al omului se dovedește din nou providențial. O femeie a fost salvată de câinele ei însoțitor, Clover, în vârstă de un an și jumătate, în urma suferirii unei crize culminată cu leșin pe stradă. Cățelușa Clover a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul pentru a-și salva stăpâna.

Prietenul cel mai vechi al omului se dovedește din nou providențial. Femeia a fost salvată de câinele ei însoțitor, Clover, în vârstă de un an și jumătate, în urma suferirii unei crize culminată cu leșin pe stradă. Cățelușa pe nume Clover a sărit în fața mașinilor și a oprit traficul pentru a-și salva stăpâna, scrie Daily Mail.

Doamna Haley a ieșit la plimbare cu cățelușa ei Clover

La 16 martie 2021, femeia a ieșit la plimbare prin cartierul ei din Stittsville, Ottawa, împreună cu Clover, câinele ei însoţitor.

„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanţă, eram foarte confuză, nu ştiam ce se întâmplase.” a declarat doamna Haley pentru presa locală.

Cățelușa a încercat oprirea mașinilor după ce stăpâna căzuse la sol

Imaginile obținute de camerele de supraveghere arată că, după ce doamna Haley a căzut la pământ, cățelușa ei, Clover a verificat-o îndeaproape, iar apoi și-a desfăcut lesa și a sărit în mijlocul șoselei. Cățelușa a încercat să oprească mașinile, inclusiv o camionetă.

Un șofer, pe nume Dryden Oatway a declarat că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. În tot timpul în care stătea pe stradă, avea ochii asupra lui Haley, nu se uita în altă parte decât la ea. Și-a păstrat distanța față de mine, dar s-a asigurat că stăpâna ei este în regulă, a fost uimitor.”

Clover a fugit să anunțe membrii familiei

După ce a avertizat pe toți cei implicți în trafic și a dat astfel alarma despre situația gravă în care se găsește stăpâna, cîțelușa Clover a fugit acasă pentru a alerta întreaga familie a doamnei Haley.

Fidelitatea și inteligența câinilor sunt legendare și recunoscute multimilenar. Patrupedele au reușit să salveze de multe ori viața stăpânilo săi, uneori copii sau bătrâni făcă niciun ajutor în fața diferitelor amenințări.