Daniel Goagă a fost acuzat de procurorii DNA că în toamna anului 2013, pretins de la un om de afaceri să.i construiască o casă în schimbul atribuirii unor contracte către firma acestuia, potrivit libertatea.ro

Drept recompensă, Goagă i-a oferit omului de afaceri şase contracte în valoare totală de 762.660,30 lei fără TVA, beneficiind din partea acestuia de execuția unor lucrări în valoare de 54.570 lei la vila pe care și-o ridica.

”Inculpatul Goagă Daniel a fost implicat în mod efectiv în derularea procedurilor de achiziţie pentru contractele încheiate cu societatea administrată de Hîncu Daniel, în virtutea atribuţiilor sale de serviciu, în calitate de director al Salinei Tg Ocna. În această calitate a aprobat referatele de necesitate, a aprobat documentele tehnice şi notele privind alegerea procedurii şi a semnat contractele din partea Salinei Tg Ocna. Inculpatul şi-a „comercializat” funcţia de director în scopul obţinerii unui folos necuvenit. Vinovăţia fiind pe deplin dovedită se va dispune condamnarea inculpatului la pedeapsa închisorii. Nu se justifică acordarea de circumstanţe atenuante inculpatului şi nici aplicarea unei pedepse peste minimul special”, au apreciat judecătorii Tribunalului Bacău în motivarea deciziei de condamnare. 
 

 

Te-ar putea interesa și: