Evenimentul ZileiSocialSalariile românilor, creștere incredibilă. Până acum doar visam la așa ceva

Salariile românilor, creștere incredibilă. Până acum doar visam la așa ceva

Salariile românilor, creștere incredibilă. Până acum doar visam la așa ceva
Ionel Dancă face dezvăluiri de foc legate de planurile PNL pentru creșterea salariilor românilor în următorii 4 ani de guvernare.

Ionel Dancă, șeful Cancelariei lui Ludovic Orban, a vorbit despre posibilitatea majorării salariului mediu net până la 1000 de euro. Pare un vis frumos, dar Dancă dă asigurări că potrivit rezultatelor avute de PNL, acest lucru ar fi posibil în 2024.

Dezvăluiri incendiare despre salarii. Românii primesc mai mulți bani?

„Salariu mediu net al angajaților din România va crește până la 1000 Euro pe lună în 2024 prin aplicarea modelului de dezvoltare economică propus de Partidul Național Liberal în Programul de Guvernare «Dezvoltăm România».

Majorarea salariilor din România, de la cca 3200 lei pe lună în 2020 până la aproape 4800 lei pe lună în 2024, se bazează pe modelul liberal de creștere economică care va duce la un avans al economiei de peste 6% în 2024”, anunță Ionel Dancă, conform România Reală.

Dancă a continuat „discursul” spunând că în următorii ani România va asista la cele mai mari investiții din ultimii 30 de ani datorită guvernului condus de Orban.

„Guvernul liberal va realiza în următorii ani cele mai mari investiții cu din ultimii 30 de ani, cu fonduri europene în valoare de 80 miliarde de Euro, care vor accelera creșterea economică a României și vor susține dezvoltarea economiei private care va crea peste 560.000 de noi locuri de muncă mai bine plătite până în 2024.

Spre deosebire de PSD care a irosit anii de creștere economică pentru pomeni sociale populiste, care au fost făcute scrum prin creșterea prețurilor și a taxelor, modelul liberal de dezvoltare economică va duce la creșterea puterii de cumpărare a tuturor veniturilor salariale din România în condițiile unei inflații scăzute de cca. 2% și fără majorări de taxe și impozite”, a declarat Ionel Dancă.

Laude pentru PNL. Dancă dă asigurări că salariile vor crește

„Un alt argument pentru creșterea salariului mediu net până la 1000 Euro pe lună până în 2024 este ceea ce am reușit în acest an de criză prin măsurile adoptate de Guvernul PNL. Câștigurile salariale ale românilor au crescut cu 7,8% în luna septembrie din acest an de criză față de perioada de creștere economică din 2019, pe care PSD a reușit să o facă praf, lăsând vistieria României goală și cu datorii uriașe”, a mai spus șeful cancelariei premierului.


Accesează: