Jucătorii dinamoviști sunt neplătiți de două luni și au ajuns cu nervii la pământ. Ieri, și managerul general Florin Prunea a venit cu vești proaste leagte de viitorul clubului din Ștefan cel Mare.

Dinamo nu va primi licență”

„Le-am promis jucătorilor că vom achita partea financiară. Din păcate, nu cred că ne vom putea ține de cuvânt. Totuși, datoriile sunt mult mai mici decât la alte echipe. Sunt echipe deasupra noastră care au restanțe de 2-3 luni de zile. Avem contracte-lacrimă, curate, nu ca în alte părți. Suntem curați, lucru dovedit și de fair-play-ul financiar. Totuși, părerea mea e că Dinamo nu va primi licența din cauza acestui bulgăre”, a spus oficialul „roș-albilor”.

Florin Prunea i-a asigurat pe fotbaliști că nu vor pleca din „Groapă” fără să-și încaseze restanțele financiare. „Am încercat să-l conving pe Negoiță să nu vândă, dar n-am reușit. Totuși, lumea se așteaptă să «punem cheia», dar nu se va întâmpla acest lucru. Băieții nu se așteptau să se ajungă aici, dar eu îl înțeleg pe domnul Negoiță și trebuie să găsim soluții. Niciun jucător nu va pleca păcălit de la acest club, promit acest lucru.”