Job cu salariu de 100.000 de euro pe an. Ce trebuie să facă angajatul

Job cu salariu de 100.000 de euro pe an. Ce trebuie să facă angajatul Sursa foto Tik Tok

Există un domeniu în care poți câștiga aproape 100.000 de euro pe an. Acest job este foarte profitabil, dar și dificil. Sunt multe posturi disponibile, dar puțini doritori.

Salarii de 100.000 de euro. Niall Read este tânărul din Australia care lucrează în regimul „Fly-in-Fly-out” (FIFO) și care câștigă aproape 100.000 de euro pe an. Acest sistem, obișnuit în industria minieră din țări precum Australia și Canada, implică transportul temporar al angajaților la locul de muncă, în locul mutării permanente a acestora și a familiilor lor.

Salarii de 100.000 de euro

Niall a spus că munca în regim FIFO îi aduce un salariu uriaș, dar și multe beneficii, cum ar fi cazarea gratuită, masă și alte cheltuieli acoperite. El a afirmat că a câștigat aproximativ 100.000 de euro pe an încă de la începutul uceniciei sale. Colegii lui Niall au raportat, de asemenea, câștiguri semnificative, uneori depășind chiar și suma de 150.000 de euro anual, în funcție de experiență și abilități.

job australia

Sursa foto Tik Tok

Poți să economisești 15.000 de lire în patru luni

Angajații își pot economisi de obicei aproape toate câștigurile datorită avantajelor speciale. Un astfel de muncitor a reușit să economisească 15.000 de lire sterline în doar patru luni, făcând o slujbă de tip fly-in-fly-out în Australia. Salariații sunt nevoiți să plătească chiria doar jumătate de an. Apoi, cazarea este gratuită.

Ne puteți urmări și pe Google News
Loc de muncă, slujbă, salariu, anagajati

Sursă foto: Dreamstime

Nu este un loc de muncă ușor

Tânărul din Australia a declarat că acest domeniu este profitabil, dar și dificil.Turele de lucru lungi, de aproximativ 12 ore pe zi, și munca fizică grea pot face ca această profesie să fie solicitantă. Cu toate acestea, avantajele financiare și timpul liber generos oferit de acest program atrag mulți tineri care vor să se îmbogățească.

„Ai mult timp liber să faci ce vrei. Sunt o mulțime de bani. Dar trebuie să te avertizez că stilul ăsta de viață nu e pentru toată lumea”, a explicat Niall. Munca în regim FIFO este potrivită pentru cei care vor să își testeze limitele, fac față provocărilor și care își doresc să facă bani, potrivit The Sun.