Evenimentul Zilei > International > S-au căsătorit din dragoste, dar mirele a fost ucis cu sânge rece. Cine este autorul crimei
S-au căsătorit din dragoste, dar mirele a fost ucis cu sânge rece. Cine este autorul crimei

S-au căsătorit din dragoste, dar mirele a fost ucis cu sânge rece. Cine este autorul crimei

Doi tineri din India au trăit o dragoste interzisă, de scurtă durată. Mirele a fost ucis la comanda socrului, la scurt timp după nuntă. 

Pranay Perumalla (23 de ani) și Amrutha Varshini (21 de ani) s-au căsătorit în urmă cu un an de zile, din dragoste, însă sentimentele lor n-au contat deloc pentru tatăl fetei, care a pus la cale un plan cu adevărat diabolic.

Tatăl tinerei s-a opus căsătoriei, din moment ce fiica sa aparținea unei caste superioare, în timp ce bărbatul făcea parte dintr-o castă a oamenilor de rând. Părinții lui erau simpli funcționari, spre deosebire de tatăl soției sale, care era un om influent, foarte bogat.

Mariajul celor doi îndrăgostiți a fost ca o jignire adusă tatălui fetei, motiv pentru care omul de afaceri a decis să-i ia viața lui Pranay. Astfel, a angajat un asasin care l-a înjunghiat de două ori cu un cuțit pe Pranay, care a murit pe loc, de față cu Amrutha, imediat după ce au ieșit de la cabinetul unui medic.

Tatăl miresei, arestat

În urma acestui eveniment, poliția a declanșat o anchetă. Maruti Rao, tatăl miresei, care a plătit 138.000 de dolari pentru a-l ucide pe tânăr, a fost arestat.

Cei doi îndrăgostiți aveau în plan să părăsească țara natală, pentru a se stabili în Australia, după ce li se năștea copilul. În momentul crimei, femeia era în luna a cincea.

Acum, fiul lui Amrutha are câteva luni. Femeia locuiește la părinții soțului decedat și a rupt orice legătură cu familia sa: „Tatăl meu a comandat ca soțul meu să fie ucis”, a declarat fata, potrivit Washington Post.