Evenimentul Zilei > Actualitate > S-a stabilit prima FINALISTĂ a Cupei Ligii. Echipa care se va lupta pentru trofeu cu Dinamo sau Steaua amenință: „Nu ne prezentăm. Abia am avut bani ca să intrăm pe teren”
S-a stabilit prima FINALISTĂ a Cupei Ligii. Echipa care se va lupta pentru trofeu cu Dinamo sau Steaua amenință: „Nu ne prezentăm. Abia am avut bani ca să intrăm pe teren”

S-a stabilit prima FINALISTĂ a Cupei Ligii. Echipa care se va lupta pentru trofeu cu Dinamo sau Steaua amenință: „Nu ne prezentăm. Abia am avut bani ca să intrăm pe teren”

ACS Poli Timișoara s-a calificat în finala Cupei Ligii, după ce a câștigat, marți, pe teren propriu, disputa cu ASA Târgu Mureș (scor 3-1), din returul semifinalelor.

ACS Poli Timișoara a învins-o, marți, pe teren propriu, pe ASA Târgu Mureș (scor 3-1), într-o partidă ce a contat pentru returul semifinalelor Cupei Ligii. Bănățenii au punctat prin Pedro Henrique (17 și 27) și Gabriel Cânu (65), ardelenii au redus din diferență după reușita lui Andrei Sin (48). Timișorenii merg în finală, după ce, în tur, s-au impus în deplasare cu scorul de 4-2, și vor întâlni una dintre celelalte două semifinaliste: Dinamo sau Steaua (în tur, 4-1). Însă, antrenorul Ionuț Popa anunță Apocalipsa pentru Poli.

„Cei de la Consiliul Județean nu au vrut să ne lase să jucăm pe stadion. Ne-au așteptat până la 3, până am strâns bani ca să achităm taxa de meci. Ne oprim aici, echipa nu se va prezenta la finală! Dacă nu ne primim banii de la LPF, nu ne prezentăm în Cupa Ligii, că nu avem cu ce! Eu am crezut că ăștia de la Consiliul Județean se ocupă cu satele, credeam că Primăria achită banii. Am strâns banii cu o oră jumătate înainte de startul meciului. E vorba de o taxă 6000 de lei. Probabil că politicul se bagă peste tot. Pentru noi, campionatul este mai important. Nu sunt fericit pentru calificarea în finală, fiindcă sunt lucruri în neregulă", a spus Popa la Digi Sport.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: