Evenimentul Zilei > Politica > S-a întâmplat în direct. „Nu mai suport ! E prea mult pentru mine! Am rezistat 15 minute să ascult minciuni, minciuni, minciun”
S-a întâmplat în direct. „Nu mai suport ! E prea mult pentru mine! Am rezistat 15 minute să ascult minciuni, minciuni, minciun”

S-a întâmplat în direct. „Nu mai suport ! E prea mult pentru mine! Am rezistat 15 minute să ascult minciuni, minciuni, minciun”

La finalul ședinței de Guvern în care a fost adoptată Ordonanța de Urgență care aduce „taxa pe lăcomie”, ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, și consilierul premierului Viorica Dăncilă pe probleme economice, Darius Vâlcov, au ținut o conferință de presă în care au prezentat noile măsuri fiscale.

Rareș Bogdan, moderatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitate TV, a cerut să fie oprită transmisiunea în direct în timp ce Darius Vâlcov explica schimbările aduse de OUG.

 

„Nu mai suport ! E prea mult pentru mine! Am rezistat 15 minute să ascult minciuni, minciuni, minciuni. Am auzit în urmă cu 29 de ani același lucru: 100 lei la salariu. Azi vin doi indivizi(Darius Vâlcov și Eugen Teodorovici-n.r.) care atunci aveau caș la gură, să mintă la fel cum mințea Ceaușescu. Eu nu le doresc să aibă același sfârșit, le urez să-și trăiască liniștiți bătrânețile la pușcărie. Ei își închipuie că nimeni nu știe economie în țara asta, că toată lumea e dispusă să asculte cum de fapt încearcă să-și arate că au eșuat. Au eșuat economic și acum anulează până și mierea copiilor pentru a aduna bani la buget. Sunt doi disperați," a spus Rareș Bogdan.

 

Guvernul Dăncilă a adoptat, vineri seara, Ordonanța de Urgență din domeniul fiscal, care aduce mai multe schimbări în privința unor taxe și impozite, inclusiv „taxa pe lăcomie”, pe care băncile o vor plăti dacă nivelul ROBOR e mai mare de 2%.