Evenimentul Zilei > EVZ Special > S-a aflat după moartea lui. Secretul lui Mihai Constantinescu
S-a aflat după moartea lui. Secretul lui Mihai Constantinescu

S-a aflat după moartea lui. Secretul lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a reușit să strângă după 55 de ani de carieră un apartament , drepturile de autor asupra melodiilor sale revenindu-i soției sale

Dezvăluire incredibilă.Deși a fost un artist celebru, Mihai Constantinescu nu a reușit să strângă bani de pe urma activității sale artistice, în urma unei cariere de 55 de ani. Averea artistului constă doar într-un apartament și drepturile de autor pentru melodiile sale, care valorează câteva sute de lei, scrie cancan.ro.,  ele fiind moștenite de soția sa.

„Mihai a lăsat în urmă zeci de melodii pe care le-a lansat începând cu anii `70, dintre care multe sunt compuse chiar de el. Drepturile de autor pe care le încasa nu erau mari, dar îi mai întregeau veniturile. În altă ţară ar fi trăit că un rege la ce comoară a lăsat în muzică românească”, a spus un prieten de-al lui Mihai pentru Click.ro. Și o pisica roșcată, alintată de artist Mity,, a rămas în grijă soției sale .

. „Pisicuţa mea se roagă să-mi meargă tot mai bine, ceea ce vă doresc şi vouă!”, scria Mihai Constantinescu pe Facebook la 21 martie 2019.

Cântăreţul Mihai Constantinescu a murit la vârsta de 73 de ani, în ultimele luni el fiind în comă cerebrală după ce în luna mai a suferit două stopuri cardio-respiratorii. Artistul a murit pe 29 octombrie la Spitalul de Urgenţă Floreasca din București și a fost condus pe ultimul drum de cei apropiați, de familie, fiind înmormântat la Cimitirul Ghencea – Militar, cu onoruri militare.

Mihaela Constantinescu și Simona Secrier, fost soție și văduva artistului , au stat împreună lângă artist în perioada în care el s-a aflat în comă cerebrală, ele discutând deseori despre problemele de sănătate ale artistului..

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.