Din păcate, în ciuda tuturor acestor leacuri, numărul morților continua să fie înfricoșător, iar mult-lăudatele medicamente nu par să fie de mare ajutor. Cu toate acestea, toate țările care țin la renumele lor s-au înscris într-o competiție și țin să se împăuneze cu victoria asupra celui mai temut dușman al umanității. De curând. în această cursă a intrat și Federația Rusă. Iată ce notează scrie Ria Novosti, citată de Rador.

“În Rusia a fost elaborată schema de tratament pentru forma gravă a pneumoniei provocată de coronavirus pe baza medicamentului „Dalargin”, a comunicat Agenția federală de Medicină și Biologie. Încep studiile clinice, au adăugat surse din departamentul amintit.

Acest medicament este înregistrat în Rusia ca medicament pentru vindecarea ulcerelor trofice și protejarea țesuturilor și organelor (plămâni, ficat, pancreas). Studiile efectuate pe animale au arătat că utilizarea medicamentului „Dalargin” a crescut rata de supraviețuire de la 70% la 100%, în funcție de schema de administrare a medicamentului.

Potrivit aceleiași agenții de presă, COVID-19 a fost diagnosticat în Rusia la 6.343 de persoane, dintre care 406 s-au vindecat deja și au fost externate din spitale; 47 au bolnavi au decedat”.

Giganții industriei farmaceutice participă și ei cu mare entuiziasm la această cursă, având în vedere că recompensa financiară ar fi uriașă. Iată ce scrie publicația belgiană Le VIf: „Un anticorp produs de ani de zile de un gigant farmaceutic european este în prezent testat clinic pentru a se determina un posibil efect contra coronavirusului, aflăm din surse sigure. 

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE