Evenimentul Zilei > Actualitate > Ronaldo și Simeone joacă în liga obscenilor
Ronaldo și Simeone joacă în liga obscenilor

Ronaldo și Simeone joacă în liga obscenilor

Superstarul portughez va fi anchetat de UEFA, după ce a făcut gesturi nepotrivite în timpul meciului Juventus - Atletico Madrid (scor 3-0) din Ligii Campionilor. Cristiano i-a răspuns antrenorului argentinian, după umilința suferită în tur.

Colosal a fost Cristiano Ronaldo în returul „dublei” dintre Juventus Torino și Atletico Madrid.

Portughezul a remontat de unul singur avantajul luat de spanioli, în tur, 2-0, și a sărbătorit peste măsură.

Amendă de 20.000 de euro

Atacantul italienilor a marcat în minutele 27, 48 și 86 – din penalty. El a ținut să-i plătească o poliță lui Diego Simeone, antrenorul madrilenilor. În tur, „Cholo” a făcut gesturi obscene după unul dintre goluri și a intrat în vizorul UEFA.

Argentinianul a scăpat de suspendare, pentru că observatorul n-a notat în raport, dar Comisia de Disciplină l-a amendat cu 20.000 de euro. „Am vrut să le arăt că avem ouă. A fost ceva spontan”, a explicat Simeone.

 A cauționat gestul portughezului

Ronaldo s-a răzbunat la retur și va fi judecat, cu siguranță, de același for european. Supărat după eșecul dezarmant al echipei sale, tehnicianul de la Atletico i-a luat apărarea lusitanului.

„Probabil a văzut ce am făcut eu pe «Wanda Metropolitano» (n.r. – arena lui Atletico) și, la fel ca și mine, a vrut să arate că echipa sa are caracter”, a spus Diego. Altfel, înaintea partidei, Ronaldo le-a transmis prietenilor și familiei că va marca un hattrick împotriva madrilenilor.