Noul sezon din Serie A a fost așteptat cu sufletul la gură de fanii fotbalului, pentru a-l vedea din nou la lucru pe unul dintre cei mai valoroși fotbaliști ai planetei, Cristiano Ronaldo.

Lusitanul în vârstă de 33 de ani a debutat, sâmbătă, pentru Juventus, într-un meci crâncen. Piemontezii au obținut o victorie chinuită pe terenul lui Chievo. Juve a condus la Verona, gazdele au reușit să revină, dar campioana n-a cedat și a răsturnat scorul în prelungiri, stabilind scorul final 3-2. Așa cum cum era de așteptat, toată atenția a fost asupra lui Cristiano Ronaldo.

 

L-a făcut K.O. pe portarul advers

Portughezul nu a avut norocul de a marca chiar din primul meci, dar a fost foarte activ pe teren și și-a creat numeroase ocazii de gol.

Însă, momentul care l-a adus în prim-plan pe Ronaldo la Verona a avut loc în minutul 87, când superstarul l-a făcut K.O. pe portarul advers, după o ciocnire, acesta din urmă fiind nevoit să părăsească terenul pe targă. Presa din Italia a deschis primele pagini ale ziarelor cu evoluţia portughezului din meciul cu Chievo. „Suporterii au venit să-l vadă pe Ronaldo. Fiind o partidă de risc major, portughezul a fost escortat de forțe de ordine” (Gazzetta dello Sport) / „Cristiano a fost cel mai periculos om al lui Juve” (Il Messagerro) / „Ronaldo a jucat bine. A avut 5 șuturi pe poartă, a încercat să marcheze primul gol în Serie A, dar Juve s-a impus fără reușita sa” (Il Giornale).