Evenimentul Zilei > Monden > Românul din Dallas e anchetat penal! A uimit lumea, dar s-a schimbat. Este o mare bombă
Românul din Dallas e anchetat penal! A uimit lumea, dar s-a schimbat. Este o mare bombă

Românul din Dallas e anchetat penal! A uimit lumea, dar s-a schimbat. Este o mare bombă

Atenţia şi veniturile obţinute după ce românii l-au văzut călărind spre maternitatea în care era soţia se pare că l-au schimbat mult pe Sergiu lon Ciobotariu.

Astfel, după ce a impresionat o ţară întreagă, iar cazul lui a făcut ocolul lumii, se pare că tăticul călăreţ de la laşi este anchetat penal.

Conform jurnaliştilor de la Bună Ziua Iaşi,  Sergiu lon Ciobotariu a ajuns să fie anchetat penal din cauză că a fost prins conducând fără permis.

La această situaţie poate nu s-ar fi ajuns dacă viaţa lui nu lua o turnură spectaculoasă în urma mediatizării cazului său, care a emoţionat o ţară întreagă.

Povestea a fost preluată masiv de media din România, astfel că sute sau poate chiar mii de oameni s-au mobilizat pentru a-i oferi o mână de ajutor.

„Într-un timp scurt, în conturile lui Sergiu s-au adunat sume frumuşele, iar tânărul a reuşit să-şi cumpere o casă in zona Miroslava.

În viaţa tânărului s-au schimbat multe, însă nu toate în bine. Tăticul călăreţ a fost prins în trafic la volanul unui autoturism deşi nu are permis de conducere

Pe 13 mai, Sergiu lon Ciobotariu avea să fie oprit în trafic de poliţişti. El se afla Ia volanul unui autoturism marca VW Golf, deşi nu avea permis de conducere”, arată bzi.ro.

„Poliţiştii ieşeni au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr. În urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi.

Ceea ce este şi mai bizar este faptul că vecinii nu l-au mai văzut de treu săptămâni pe Sergiu. S-a încercat contactarea telefonică, dar el şi-a închis telefoanele.

De asemenea, la casa pe care a cumpărat-o în urma campaniei umanitare nu mai locuieşte nimeni.

„De vreo 3 săptămâni nu l-am mai văzut aici. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el şi unde a plecat. Am auzit în sat că l-a prins poliţia la volan.

Avea la un moment dat un Golf în curte, iar mai apoi am văzut un Range Rover. Nu mai este chiar acelaşi Sergiu”, a spus un vecin.

Sergiu Ion Ciobotariu este din comuna Răducăneni, judeţul Iaşi. El locuieşte cu soţia, două fetiţe şi băieţelul nou-născut, la marginea Iaşiului, în aşa-zisul cartier Dallas (n.r. celebrul serial american).

Până ca lumea să afle situaţia lui, el se descurca greu, cu doar câţiva lei pe zi şi încerca să-şi construiască o casă nouă, de câţiva metri pătraţi.

„În fiecare zi plec la muncă cu calul. Fac cam 30 de lei pe zi, nu mai mult. Tot ce fac, fac pentru copii.

Am trei acum, am nevoie de o casă. Trăim greu acum, dar nu avem ce face, muncesc cât pot”, spunea Sergiu presei locale înainte de episodul cu maternitatea.

sursa: bzi.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: