Daneza a trecut de Niculescu în „optimile” de la Doha cu 7-5, 6-1, meci în timpul căruia a acuzat-o pe româncă de lipsă de fair-play. Liderul WTA i-a atras imediat atenția arbitrului de scaun că este scoasă din sărite de țipetele puternice ale Monicăi. „Caro” s-a plâns de acest lucru atât în timpul partidei, cât și la interviul de la finalul meciului. Daneza a oprit meciul în momentul în care românca a revenit spevtaculos, la 4-4. 

La scurt timp după victoria partidei, fanii românii au năvălit pe pagina de Facebook a lui Wozniacki și au pus-o la zid pentru circul creat în timpul meciului cu sportiva din Slatina.

Iată câteva mesaje traduse din engleză în română:

  • „Am văzut meciul tău de astăzi şi ai fost nedreaptă cu Monica. Tenisul e un sport curat, iar tu ai arătat astăzi că nu meriţi să fii numărul 1!”
  • „Un număr 1 ieftin! Ce mai ziceai dacă jucai cu Şarapova sau Azarenka (n.r. două jucătoare recunoscute pentru ţipetele puternice din timpul meciurilor)? Crezi că Federer sau Serena ar avea aşa o lipsă de respect faţă de adversari, spunând că pot câştiga doar trişând?”
  • „Caroline, să-ţi fie ruşine pentru ceea ce ai făcut cu arbitrul în meciul cu Niculescu! Eşti o sportivă needucată, lipsită de fair-play, cu un comportament urât”
  • „Wozniacki e o jucătoare de nimic! Câştigă numai cu trucuri! Atunci când e condusă, merge la toaletă, se dă accidentată sau se ceartă cu arbitrul”