Evenimentul ZileiActualitateRomânia TV și-a învins concurența aproape toată ziua, înainte de prezidențiale

România TV și-a învins concurența aproape toată ziua, înainte de prezidențiale

România TV și-a învins concurența aproape toată ziua, înainte de prezidențiale
Postul România TV și-a surclasat competitoarele pe segmentul televiziunilor de știri aproape toată ziua anterioară turului al doilea al alegerilor prezidențiale, pe publicul urban.

Începând cu ora 9:45, timp de mai multe ore, RTV a fost cu aproape un punct peste Antena 3, principalul adversar pe segmentul știrilor, iar începând cu ora 20:00 cele două posturi au mers „umăr la umăr”.

Pe segmentul „Small TVs”, România TV a fost, de asemenea, pe primul loc aproape toată ziua, disputându-și întâietatea doar în cursul serii, cu Digi Sport 1.

Interesant va fi de văzut ce se va întâmpla în această seară, la anunțarea rezultatelor sondajelor de tip exit poll, având în vedere că suntem în plin proces de votare pentru turul al doilea al prezidențialelor, în care se înfruntă președintele Klaus Iohannis, susținut de PNL și majoritatea formațiunilor de dreapta, și Viorica Dăncilă, susținută de PSD și formațiunile politice de stânga.

În urmă cu două săptămâni, la turul I, România TV a depășit Antena 2 cu 0,2%, adică 2,9% față de 2,7%.

Și în comparație cu marile televiziuni generaliste, precum Pro TV și Antena 1, România TV a reușit să strângă puncte de rating semnificative în cursul zilei de ieri.


Accesează: