Măsura drastică a fost luată de UEFA din cauza incidentelor provocate de fani, la ultimele două meciuri de acasa ale Naționalei.

Și cum tot răul este spre bine, vom asista la un nou record all-time în fotbal, peste 30 de mii copii se vor afla în tribune. Actualul record este  de 22.000 de mici spectatori (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League).

Cosmin Contra o va trimite în teren la meciul cu Norvegia. Selecţionerul va merge pe un sistem 4-2-3-1 pentru partida de pe Arena Naţională

Echipa României: Tătăruşanu – Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu – Anton, Marin – Deac, Stanciu, Mitriţă – Puşcaş

Naţionala Norvegia își joacă ultima șansă la Bucureşti. Ei au nevoie însă de o victorie pentru a spera la calificarea de pe locul doi în grupă.

Jocul va fi arbitrat de o brigadă scoţiană, la centru va fi Bobby Madden (40 de ani), ajutat de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Selecționerul Cosmin Contra are în față o singură opțiune, VICTORIA. Orice alt rezultat scoate Naționala noastră din cursa de calificare.

Echipa probabilă a României: Tătăruşanu – Benzar, Rus, Nedelcearu, Bancu – Anton, Marin – Deac, Stanciu, Mitriţă – Puşcaş

Clasamentul în grupa României, după șapte meciuri:

1. Spania – 19p
2. Suedia – 14p
3. România – 13p
4. Norvegia – 10p
5. Malta – 3p
6. Insulele Feroe – 0p

În grupa F au mai rămas de disputat următoarele meciuri:

15 octombrie: Suedia-Spania/ România-Norvegia/ Insulele Feroe-Malta
15 noiembrie: Spania-Malta/ România-Suedia/ Norvegia-Insulele Feroe
18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia

Te-ar putea interesa și: