Mă numesc Frâncu Emilian, inginer, născut în 1933, 19 noiembrie, Facultatea de Metalurgie – Polizu, București. Locuiesc în Brașov și în fiecare dimineață sunt prezent la chioșc să-mi cumpăr EVZ. Oare țara asta este blestemată să fie condusă numai de oameni care au surcele în cap, care toată ziua se hlizesc doar și nu fac nimic?! Victor Ponta și-a ales în jurul său numai tinichele de teapa Doamnei Plumb, Dnei Abramburica, dl Șova, o băbuță „terminată” la Păduri și un dâmbovițean obraznic, căruia îi crapă mintea, dar îl ține drept consilier personal. Au mai fost „somități” cum ar fi Paladă și Zaharescu, aceștia fiind promovați în alte funcții de răspundere!

Cu așa oameni să ieșim la defilare?! Mai avem o pleiadă în Parlament, hoți cu brevet (remarc aici pe puștiul din Ploiești, căruia i-a arătat bilele de vot personal dl Ponta).

Urmăresc zilnic o serie de neisprăviți la B1, N24 și, eventual, Realitatea.

„Ziaristul” Chireac, care, de un Crăciun petrecut cu ani în urmă la vila de protocol din Predeal, împreună cu Năstase și Dana, fiind tratat, a exclamat cu fălcile pline: „Vai ce cozonac bun faceți, Doamna Năstase!”!!! Mai vedem pe dna Firea-Pandele, dl Rizea, Calimente, Abramburica (nelipsită la bârfă), Abraham, Ghișe, Birchal, Georgică Severin (o capodoperă de personalitate), PSD-istul Pop care a desființat o comisie ca să-l apere pe Ponta, Șerban Nicolae care și-a pompat botox în buze, Adam din Brașov, Codrin Ștefănescu (umbra lui Năstase) și câți și mai câte… Hanibal căruia i-au ieșit creierii pe frunte de atâta capacitate! Cu astfel de corifei, cum poate țara asta să progreseze? Ne-a spus-o Radu Beligan cumva?!? Cu un șef de Cameră, precum Zgonea, și cu dl Papillon? Care nu are niciun fel de sclipire…

Niciunul nu a reușit să asculte de președinte. Ce treabă are Președintele cu Executivul? Auzi dumneata: „Ce treabă are Președintele cu Executivul”? Înnebunești nu altceva.

Trecem la baroni: Mazăre, Constantinescu, Duicu, Cosma+fiul, Bufleiul din Vrancea, cel din Brăila, Nicolescu din Pitești, cel din Iași, Vlasov, Voiculescu.

Domnul Ponta poate aspira la cele mai înalte funcții cu astfel de coate goale, cu astfel de clovni, care sug bunătățile țării și noi suflăm în trișcă? Patriarhul trebuia să ureze „Vrednic este „doamnei Kövesi și nu escrocului de Dragnea – Rușine pentru Patriarhie!!! Unde sunt marile proiecte, unde sunt locurile de muncă, unde sunt fermierii, unde este coridorul 4, unde este Comarnicul, cu Șova care a pierdut contractul cu Bechtel, după ce l-a negociat? Nimeni nu suflă. Ce mai face Adrian Severin? Hopa, azi au apărut și tata socru, și Pantera Rozalie, și nemaipomenitul avocat, profesor dr. Adam, cu Eva după el.

Parlamentul este plin de pușcăriabili. Toți stau în jurul lui Ponta și speră să fie grațiați. „Votați-mă pe mine, că vă scot eu de la închisoare”!!!. Mi-am adus aminte zilele trecute de doamna Puvak, despre care spunea Iliescu că e dotată cu spiritul ăla meticulos de nemțoaică isteață. În paranteză, prietenă cu Rodica Stănoiu. 140.000 de euro luați de la UE și redistribuiți soțului și fiului. Meticuloasă treabă? Cine să ne ajute, să ne ferească de atâta „meticulozitate”, să nu avem un Parlament plin de hahalere care mănâncă banii statului de pomană?

Relicvele comuniste ne-au copleșit. Noi nu mai avem gloanțe. Copiii noștri nu mai au niciun viitor.

Oamenii de pe stradă sunt triști. Fraților sunteți o mână de oameni deștepți acolo, față în față cu dl Pleșu și dl Liiceanu, chemați-l și pe Președinte și găsiți soluția, să scăpăm de himera lichelelor! Vă doresc mult succes, sănătate și aștept să nu-l mai văd toată ziua pe ecran pe acest ipochimen grețos, urât mirositor.