Evenimentul Zilei > Social > Cum își VÂND românii semenii în Spania, pentru CERȘIT! Dezvăluirile TERIFIANTE din interiorul unei REȚELE MAFIOTE
Cum își VÂND românii semenii în Spania, pentru CERȘIT! Dezvăluirile TERIFIANTE din interiorul unei REȚELE MAFIOTE

Cum își VÂND românii semenii în Spania, pentru CERȘIT! Dezvăluirile TERIFIANTE din interiorul unei REȚELE MAFIOTE

Un amplu articol apărut în paginile unei publicații spaniole dezvăluie detalii terifiante despre practicile folosite de unele grupări mafiote de români din Spania, care se ocupă cu vânzarea și cumpărarea de miinori peentru cerșit.

Un editor al publicației ABC din Spania s-a infiltrat printre vânzătorii de cerșetori români, aceștia susținând că unul dintre ei s-ar fi oferit să-i vândă sora pentru 6.000 de euro. ”Ți-o vând pe sora mea cu 6.000 de euro. Are 14 ani”, a spus bărbatul, potrivit B1.ro.

Copiii sunt vânduți din România grupării mafiote, care la rândul său îi folosesc în Spania pentru cerșit. Doar 100-150 de euro ajung la părinții din România. Copiii sunt aruncați pe străzi și obligați să cerșească. Unora li se cer între 40 și 50 de euro pe zi, iar dacă nu reușesc să-i strângă sunt bătuți și privați de mâncare.

Mulți dintre cerșetori ajung în stadiul disperării că nu pot strânge banii, astfel că ajung să jefuiască alți oameni. 

”Și toate acestea în timp ce Guvernul român se uită în altă parte. Sau a avut prea puține încercări să discute cu autoritățile spaniole pentru a lansa investigații asupra celor din Brăila și Țăndărei, două zone de unde cerșetorii țigani exportă cerșetori în țara noastră, explică surse din poliție”, scrie publicația ABC.