Investiţia suceveanului este de peste 1,5 milioane de euro.

Plecat în Italia în urmă cu aproape 20 de ani, unde a început să lucreze ca șofer de camion, Grigore Vasilaș deține în prezent peste 110 camioane și o companie cu 115 angajați, al cărei sediu se află în apropiere de Milano, pe aproximativ 15.000 mp teren, cu o hală de 1000 mp, investiția făcută fiind de 3 milioane de euro.

La deschiderea staţiei Rompetrol din România, Grigore Vasilaș a afirmat: „Visul nostru dintotdeauna a fost să facem ceva și în România”

„Este prima oară când fac o inaugurare la una din activitățile mele. Visul nostru dintotdeauna a fost să facem ceva și în România. Văzând că facem multe și investim în afară, am spus – de ce nu și acasă?

Locuind la Cajvana, unde sunt și părinții, mergând la Suceava, înainte și înapoi, am văzut complexul de aici lăsat puțin în paragină și ne-am gândit să facem ceva cu el, mai ales că este situat într-un nod rutier, iar domeniul nostru de afaceri este în primul rând transportul. Singuri nu puteam face totul și am căutat un partener de încredere pentru noi – Rompetrol. Le mulțumesc și autorităților care au fost alături de noi în dezvoltarea acestui proiect – președintele CJ, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, deputatul Ioan Balan, primarul comunei Pătrăuți, Adrian Isepciuc, președintele Camerei de Comerț Suceava, Nicolae Troașe”, a spus, emoționat, Grigore Vasilaș.

La inaugurare a fost prezent și Sergey Shevchenko – general manager Rompetrol, care a salutat prezența unui nou partener în marea familie  Rompetrol, și a subliniat importanța unei astfel de investiții:

„Acest complex oferă clienților servicii și produse la un nivel superior, dar e important și pentru că a creat încă 30 de locuri de muncă, cu salarii bune”, potrivit gazetaromaneasca.com