Româncă, violată de trei imigranţi africani în Sicilia

Româncă, violată de trei imigranţi africani în Sicilia

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a fost abuzată sâmbătă noaptea în localitatea siciliană Vittoria de trei imigranţi africani, prietenul ei fiind bătut şi jefuit, relatează pagina online a agenţiei Adnkronos.

Potrivit poliţiei, infractorii, înarmaţi cu pistoale, i-au obligat pe cei doi tineri români să le dea banii şi telefoanele mobile, iar fata a fost dusă într-o casă din apropiere şi violată.

Tânăra a fost găsită ieri dimineaţă, după ce prietenul ei a alertat autorităţile.

Acesta este cel mai recent incident în care sunt implicaţi cetăţeni din România şi intervine după ce o tânără italiancă a fost violată de un grup de români, la 22 ianuarie, în suburbia romană Guidonia. Mai mult, prietenul ei a fost jefuit şi închis în portbagajul maşinii. 

Ne puteți urmări și pe Google News

La puţin timp de la acest incident, reacţia italienilor cu privire la comunitatea de români din Italia nu a întârziat să apară. Ca urmare a numărului mare de infracţiuni comise de aceştia în Peninsulă, săptămâna trecută, măcelăria unui român, Adrian Nechifor, din Guidonia, a fost distrusă, în atac folosindu-se o bombă artizanală.

Într-un interviu de săptămâna trecută, acordat în exclusivitate pentru evz.ro, Ramona Bădescu a afirmat că, "după o perioadă în care reuşisem să redresăm puţin lucrurile, a început să se vorbească, din nou, despre rasism şi frică. Toate aceste infracţiuni pentru care sunt acuzaţi românii coboară sub zero şi afectează imaginea noastră".

CITIŢI ŞI:

"Cronica neagră" din Italia îi afectează pe români