Evenimentul Zilei > International > Româncă de 14 ani vândută de părinți pe 5.000 de euro și o furgonetă în Spania
Româncă de 14 ani vândută de părinți pe 5.000 de euro și o furgonetă în Spania

Româncă de 14 ani vândută de părinți pe 5.000 de euro și o furgonetă în Spania

O fată de 14 ani de origine română a fost vândută de părinți unui conațional de 26 de ani, pentru suma de 5.000 de euro și o furgonetă. Supărați că nu au primit toți banii de la „cumpărător”, părinții au reclamat la poliție dispariția minorei.

Autoritățile au hotărât ca fata să se întoarcă la părinții care o vânduseră, scrie siteul inforoes.com, citnd publicația spaniolă ABC.

Pe 19 ani aprilie, un cuplu de români a mers la poliție și a declarat că fiica lor de 14 ani a dispărut de acasă. În timpul anchetei, s-a conturat posibilitatea ca de fapt minora să fi fost vândută.

„Un martor ne-a spus că fetița ar fi putut fi vândută unui conațional care locuia în localitatea Lucena del Puerto, provincia Huelva. Din păcate, când am ajuns acolo fetița nu se afla la domiciliul indicat. A fost dată în urmărire internațională și a fost găsită într-un oraș din Slovenia”, se arată într-un comunicat al Poliției dat miercuri, 20 iunie, și citat de cotidianul ABC.

Bărbatul le-a povestit anchetatorilor că s-a înțeles cu familia copilei pentru prețul de 5.000 de euro și o furgonetă albă. Atunci când tânărul nu le-a dat toți banii, aceștia au reclamat dispariția minorei.

Cei trei români, atât „cumpărătorul”, cât și „vânzătorii” au fost arestați.

Autoritățile au obligat-o pe tânără să se întoarcă în sânul familiei care a vândut-o, deși examenul medico-legal arată că tânăra a întreținut relații sexuale, scrie și publicația The Local.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: