Evenimentul Zilei > Monden > Roger Moore, unul dintre actorii preferați de Nicolae Ceaușescu
Roger Moore, unul dintre actorii preferați de Nicolae Ceaușescu

Roger Moore, unul dintre actorii preferați de Nicolae Ceaușescu

Nu a avut noroc în dragoste Roger Moore a făcut istorie în rolul lui James Bond. Însă, până să fie agentul 007, actorul a fost celebru cu rolul din ”Sfântul”. A fost o serie de filme de acțiune care a fost difuzat și în România, în anii ʹ60, pentru că era unul din filmele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu.

Roger Moore, unul dintre actorii preferați de Nicolae Ceaușescu, a fost adorat de femei pe vremea când era James Bond și ”Sfântul”. Multe l-au dorit pe actorul cu ochi albaștri, britanicul nu a avut noroc în dragoste. Femeile îl adorau, iar bărbații îl admirau pentru scenele din seriile de filme ”James Bond” și ”Sfântul”. Timp de 60 de ani, actorul britanic a încântat generații de spectatori.

Totuși, Roger Moore nu a avut noroc în dragoste. A fost însurat de patru ori, iar primele două soții au sărit la bătaie.  El a făcut istorie în rolul lui James Bond. Însă, până să fie agentul 007, actorul a fost celebru cu rolul din ”Sfântul”. A fost o serie de filme de acțiune care a fost difuzat și în România, în anii ʹ60, pentru că era unul din filmele preferate ale lui Nicolae Ceaușescu.

Roger Moore, unul dintre actorii preferați de Nicolae Ceaușescu

Actorul britanic a fost ”sfânt” timp de 7 ani, apoi a fost James Bond timp de 12 ani, în 7 filme. A început cu „Pe cine nu lași să moară” („Live and Let Die”), din 1973. În afară de abilitățile sale actoricești, actorul fascina femeile cu ochii lui albaștri, cu un trup fără cusur și cu farmecul personal. Cariera marelui actor s-a întins pe șase decenii.

Averea lui a fost estimată la 90 de milioane de dolari, în 2017, anul când a fost răpus de un cancer de prostată. James Bond a fost căsătorit de patru ori şi a fost adorat de femei pe toată durata vieţii.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.