Evenimentul Zilei > Social > Robu despre directorii din primărie: ”Răspunderea este foarte mare, se lucrează sub stres”
Robu despre directorii din primărie: ”Răspunderea este foarte mare, se lucrează sub stres”

Robu despre directorii din primărie: ”Răspunderea este foarte mare, se lucrează sub stres”

Criză de directori la Primăria Timișoara. Deși au fost scoase la concurs posturile de director ai Direcțiilor de Patrimoniu, respectiv Dezvoltare, lumea nu se înghesuie să își depună dosarul. Asta în condițiile în care, după majorările salariale acordate de guvern sectorului bugetar, respectivii ar încasa bani frumoși.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, spune că va numi interimari sau va delega responsabilitățile pentru posturile neocupate. El a declarat, marți, în timpul unei conferințe de presă, că motivele pentru care nu s-au prezentat doritori sunt faptul că în Primăria Timișoara se lucrează mult, iar responsabilitatea este una foarte mare.

„Acum am scos la concurs posturi și la directorii de la Dezvoltare și la Patrimoniu. Am aflat că nu s-a înscris nimeni la Dezvoltare. Răspunderea este foarte mare, se lucrează sub stres, sunt foarte multe lucruri de făcut, legislația este ambiguă”, a punctat edilul.

La începutul anului primăria Timișoara a scos la concurs mai multe posturi, inclusiv de directori, iar dosarele pot fi depuse până în data de 31 ianuarie 2019.