Evenimentul Zilei > Politica > Robert Turcescu: Ponta abia aşteaptă să-l acuze pe Băsescu de înalta trădare!
Robert Turcescu: Ponta abia aşteaptă să-l acuze pe Băsescu de înalta trădare!

Robert Turcescu: Ponta abia aşteaptă să-l acuze pe Băsescu de înalta trădare!

Jurnalistul Robert Turcescu aduce în discuţie, pe blogul său HG 223/2013 pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informaţii secrete de stat din domeniul de activitate al Serviciului de Informaţii Externe şi atrage atenţia că actul normativ a fost înadins adoptat, ca să acopere eventualiteatea în care preşedintele Traian Băsescu ar fi intenţionat să demaşte un ofiţer acoperit.

"Dacă o va face cred că sînt pregătiţi să-l aresteze pentru încălcarea legii şi, poate, chiar să-l acuze de înalta trădare!", subliniază Robert Turcescu pe blogul său.

"Anul trecut, pe 10 mai 2013, de ziua Regelui, guvernul lui Ponta a dat o HG pe care la vremea respectivă doar nişte iniţiaţi bănuiesc că au băgat-o în seama. E vorba de HG 223/2013 pentru aprobarea Listei cuprinzând categoriile de informaţii secrete de stat din domeniul de activitate al Serviciului de Informaţii Externe. Cu alte cuvinte, aşa cum vedeţi în documentul de mai jos, s-au asigurat că nimeni, niciodată, nu va putea deconspira pe vreunul de-al lor, indiferent cum s-ar numi el şi indiferent cît de mari ar fi presiunile politice. Simţeau ei ceva…", atrage atenţia jurnalistul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.