Vedeta a declarat că „nu regretă nimic din ce a făcut”

"Acum peste 10 ani, când ajungeam la Pro TV, îmi îndeplineam un vis pe care îl aveam. Eu porneam și opream televizorul pe Pro TV", spune Măruță pentru Paginademedia.ro.

Măruță a povestit episodul în care Pepe și Oana se aflau în plin divorț, iar televiziunile se aflau în goană după senzațional, încercând să obțină exclusivități de la cele două vedete.

„Pentru mine, Pepe reprezinta la ora actuală unul dintre cei mai corecți, onești, serioși artiști care există în România. Și pot să-ți dau și un exemplu. La un moment dat Pepe a zis: “Eu vreau să vin la tine la emisiune și nu ma interesează ce mă întrebi”. Lui i s-a parut că am fost onest, în acea perioadă, colegii mei cautau sa o aducă și pe Oana, căci asa este normal”, povestește Cătălin Măruță.

În ceea ce privește războiul exclusivităților, Măruță își amintește că în acea perioadă Pepe semnase un contract cu Antena 1

„La un moment dat, Pepe semnează un contract cu Antena 1 și trebuia să se pronunțe divorțul. Și îi spun: “Pepe, am făcut 8 luni de zile o emisiune în care am povestit viața ta. Eu acum ce fac?” Și mi-a zis: “Ți-am promis că atunci când o să divorțez o să dau declarațiile la tine în emisiune”.

Era divorțul, el era semnat cu Antena 1 și erau doua televiziuni, Pro TV și Antena 1, în Parcul Herăstrău, unde îl așteptau pe Pepe să dea un interviu. Noi atunci începeam de la 17:30 la 19:00, Antena 1 începea de la 17:00 la 19:00. Cei de la Acces au intrat cu Pepe care le-a spus, de la 5 jumatate nu mai pot sa vorbesc. Ca sa nu intre cu noi în emisiune, l-au bagat pe la 17:25. Și tin minte că Pepe a răspuns la o întrebare, s-a uitat la ceas și a zis: “este 5 și jumatate, vă mulțumesc”. Le-a dat microfonul, a făcut un pas în stânga și a luat microfonul de la Pro TV unde a vorbit despre divorț”, a mai spus Măruță.