Sexy cântăreața a împărtășit o selecție de fotografii – inclusiv una în care apare topless pentru a-și maximiza bronzul, scrie The Sun.

În prima imagine, Rita își păstrează modestia, având brațele încrucișate pe piept, în timp ce se relaxează la piscină în complexul de lux în care este cazată.

Nu există nici un nor pe cer în spatele ei, iar părul blond și scurt al artistei este umed de la înot.

Există un indiciu de zâmbet pe chipul Ritei, în momentul în care scuipă apa din gură în timp ce se îndreaptă spre aparatul foto.

Într-o altă imagine, fostul judecător de la Factorul X și-a pus înapoi bikiniul în timp ce pozează seducător la marginea piscinei sale infinite, care are vedere la ocean.

În ultima poză, Rita este ascunsă sub o pălărie uriașă de paie, iar picioarele ei tonifiate sunt îndreptate spre cer în timp ce se pozează în soare.

Rita a scris în dreptul fotografiilor următorul mesaj: „Cele mai bune câteva săptămâni cu cei mai buni oameni. În locul meu fericit, îmi este dor să petrec timp și cu voi toți! Vă iubesc pe toți!”

Vedeta se cazează la o vilă de lux de pe insulă alături de noul ei iubit, Romain Gavras și familia ei.

Vila retrasă numită Ultima Corfu oferă confidențialitate completă pe fața mării și vedere la 180 de grade asupra coastei elene și albaneze.

Proprietatea de lux are o piscină infinită pe două niveluri, un spa, cinematograf și un iaht privat de 78 de metri pentru a-i menține pe Rita și oaspeții ei distrați pe timpul vacanței.

Personalul vilei include un porta, șofer, bucătar privat, menajere și mai mulți angajați.

Rita Sahatçiu Ora este o cântăreață, compozitoare și actriță britanică de origine kosovară. Albumul său de debut, „Ora” (2012), a debutat pe prima poziție în Marea Britanie, și conține single-urile number-one „R.I.P.” și „How We Do (Party)”.

 Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de poziția #1 în UK Singles Chart în 2012, iar în 2013 ea a fost nominalizată de trei ori la BRIT Awards.