Evenimentul Zilei > Social > Rhodri Giggs este nemângâiat. A fost înșelat de Natasha cu cel puțin 10 fotbaliști
Rhodri Giggs este nemângâiat. A fost înșelat de Natasha cu cel puțin 10 fotbaliști

Rhodri Giggs este nemângâiat. A fost înșelat de Natasha cu cel puțin 10 fotbaliști

Noi declarații făcute de Rhodri Giggs cu referire la aventurile soției sale Natasha. Neînțelegerile au fost lăsate deoparte de dragl copiilor.

Rhodry Giggs a susținut că fosta sa soție Natasha Lever s-a culcat cu zece fotbaliști de nivel înalt – inclusiv propriul său frate, Ryan. Rhodri și Natasha s-au despărțit după ce aventura de opt ani cu managerul de fotbal din Țara Galilor a ieșit la iveală în 2011, relatează The Sun .

”Aș putea numi 10 fotbaliști cu care a fost”

Într-un nou interviu, Rhodri Giggs, în vârstă de 44 de ani, face o serie de acuzații condamnabile împotriva Natashei, în vârstă de38 de ani, și a mai multor fotbaliști – inclusiv a unui bărbat căsătorit care joacă în prezent pentru un club din prima ligă. El a susținut că toate legăturile sexuale au continuat în timpul relației lor, care a început în 2003. Rhodri a spus: „Aș putea numi zece fotbaliști cu care a fost”.

Rhodri, care are un fiu biologic cu Natasha, a dezvăluit, de asemenea, pentru prima dată că a insistat pentru realizarea testelor ADN după ce lucrurile au devenit publice. El a adăugat: „A fost unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut în acea săptămână. Dar știi doar, este din instinct. Asta ar fi fost mai dăunător din punct de vedere mental”. Rhodri a continuat spunând că fostul as al lui Manchester United, Ryan, în vârstă de 37 de ani, nu și-a cerut scuze.

”Nu putem să ne jucăm, avem copii împreună”

Rhodri și Natasha au încercat să-și refacă relația, dar ulterior au divorțat în 2013. Rhodri a spus că de atunci și-au lăsat diferențele deoparte ca să nu dăuneze fiului lor. În podcast-ul James English, împărtășit exclusiv cu The Sun înainte de lansarea sa mâine la 5 pm, Rhodri a adăugat: „Dacă l-aș fi văzut mergând pe stradă, aș fi alergat după el”.

„A fost nevoie de aproximativ patru sau cinci ani pentru a trece peste asta. Vorbesc despre asta, probabil mai ales pentru a enerva oamenii, așa că continuă să vină. Au avut opt ani să se gândească la repercusiuni. Dar eu și Natasha avem o relație bună acum. Nu putem să ne jucăm, avem copii împreună.”

Într-o declarație, Natasha a declarat pentru The Sun: „Sunt conștientă de podcast și de comentarii făcute. În timp ce amintirea lui Rhodri poate diferi de adevăr uneori, nu am nici o problemă cu el vorbesc despre versiunea sa de evenimente, deoarece totul face parte din procesul său de vindecare”.