Rhodry Giggs a susținut că fosta sa soție Natasha Lever s-a culcat cu zece fotbaliști de nivel înalt – inclusiv propriul său frate, Ryan. Rhodri și Natasha s-au despărțit după ce aventura de opt ani cu managerul de fotbal din Țara Galilor a ieșit la iveală în 2011, relatează The Sun .

”Aș putea numi 10 fotbaliști cu care a fost”

Într-un nou interviu, Rhodri Giggs, în vârstă de 44 de ani, face o serie de acuzații condamnabile împotriva Natashei, în vârstă de38 de ani, și a mai multor fotbaliști – inclusiv a unui bărbat căsătorit care joacă în prezent pentru un club din prima ligă. El a susținut că toate legăturile sexuale au continuat în timpul relației lor, care a început în 2003. Rhodri a spus: “Aș putea numi zece fotbaliști cu care a fost”.

Rhodri, care are un fiu biologic cu Natasha, a dezvăluit, de asemenea, pentru prima dată că a insistat pentru realizarea testelor ADN după ce lucrurile au devenit publice. El a adăugat: “A fost unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut în acea săptămână. Dar știi doar, este din instinct. Asta ar fi fost mai dăunător din punct de vedere mental”. Rhodri a continuat spunând că fostul as al lui Manchester United, Ryan, în vârstă de 37 de ani, nu și-a cerut scuze.

”Nu putem să ne jucăm, avem copii împreună”

Rhodri și Natasha au încercat să-și refacă relația, dar ulterior au divorțat în 2013. Rhodri a spus că de atunci și-au lăsat diferențele deoparte ca să nu dăuneze fiului lor. În podcast-ul James English, împărtășit exclusiv cu The Sun înainte de lansarea sa mâine la 5 pm, Rhodri a adăugat: “Dacă l-aș fi văzut mergând pe stradă, aș fi alergat după el”.

“A fost nevoie de aproximativ patru sau cinci ani pentru a trece peste asta. Vorbesc despre asta, probabil mai ales pentru a enerva oamenii, așa că continuă să vină. Au avut opt ani să se gândească la repercusiuni. Dar eu și Natasha avem o relație bună acum. Nu putem să ne jucăm, avem copii împreună.”

Într-o declarație, Natasha a declarat pentru The Sun: “Sunt conștientă de podcast și de comentarii făcute. În timp ce amintirea lui Rhodri poate diferi de adevăr uneori, nu am nici o problemă cu el vorbesc despre versiunea sa de evenimente, deoarece totul face parte din procesul său de vindecare”.