Evenimentul Zilei > Actualitate > Alegeri prezidențiale. VEZI pe EVZ.RO rezultatele EXIT POLL-urilor în turul II
Alegeri prezidențiale. VEZI pe EVZ.RO rezultatele EXIT POLL-urilor în turul II

Alegeri prezidențiale. VEZI pe EVZ.RO rezultatele EXIT POLL-urilor în turul II

REZULTATE EXIT-POLL ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Victor Ponta şi Klaus Iohannis au obţinut cele mai multe voturi la primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE.  Candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, a obţinut 40,44% din voturi în primul tur al alegerilor prezidenţiale de duminică, iar reprezentantul ACL, Klaus Iohannis 30,37%, potrivit datelor finalee furnizate de Biroul Electoral Central, marţi, după centralizarea proceselor verbale din toate secţiile de votare.

Potrivit BEC, în primul tur de scrutin la urne s-au prezentat 9.723.232 de persoane, reprezentând 53,17% din totalul alegătorilor înscrişi pe listele electorale. 97,55% din voturi (9.485.340) au fost voturi valabil exprimate, iar 2,44% (237.761) au fost voturi anulate.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE. De asemenea, pe evz.ro poți afla cel mai simplu si rapid rezultatele votului din turul 2 de scrutin al acestor alegeri prezidențiale. Află pe evz.ro cum s-a votat în fiecare județ.

Rămâi pe evz.ro în 16 noiembrie pentru a afla și cele mai importante știri ale acestor zile, declarațiile candidaților, incidentele electorale și rezultate alegeri prezidentiale 2014.

EVZ îţi prezintă cele mai importante ştiri şi analize despre alegerile prezidenţiale din 2014. De asemenea, pe evz.ro vei putea afla în timp real  rezultatele sondajelor exit-poll de la alegerile prezidentiale 2014. Cel mai bun portal de stiri va transmite in timp real rezultate turului 2 al alegerilor prezidentiale 2014 si rezultatele finale ale alegerilor prezidentiale 2014.

EVZ.RO vă prezintă cele mai importante știri despre ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014.

CITIȚI pe EVZ.RO sondaje, prezența la urne, rezultatele exit-poll-urilor și rezultatele la ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2014 în timp real.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: