Rezultate bacalaureat 2011. Vezi ce au făcut elevii din liceele de top din Bucureşti şi află promovabilitatea din toate şcolile

Rezultate bacalaureat 2011. Vezi ce au făcut elevii din liceele de top din Bucureşti şi află promovabilitatea din toate şcolile

Mulţi dintre elevii care au învăţat la liceele de renume din Capitală au avut surpriza să aibă medii mai mici decât se aşteptau la examenul de bacalaureat 2011. În lista de mai jos găsiţi rezultatele la bacalaureat 2011 pentru zece dintre cele mai bune licee din Bucureşti.

În aceste instituţii de învăţământ media de admitere este, anual, în jur de 9, iar la profilurile matematică-informatică, unde cerinţele sunt mai mari, intră doar cei cu medii care se apropie de zece. VEZI AICI lista cu liceele din Bucureşti şi află promovabilitatea la bacalaureat 2011 în fiecare dintre ele.

1. Colegiul Naţional Sfantul Sava: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,91, iar cea mai mică 6,43. Cinci elevi au fost respinşi 2. Colegiul Naţional de Informatica Tudor Vianu: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 10, iar cea mai mică 6,10. Trei elevi au fost respinşi 3. Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,93, iar cea mai mică 6,25. Doi elevi au fost respinşi 4. Colegiul Naţional Mihai Viteazu: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,91, iar cea mai mică 6,20. Un elev a fost respins 5. Colegiul Naţional Spiru Haret: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,83, iar cea mai mică 6,53. Nu au existat respinşi 6.Colegiul Naţional Gheorghe Sincai: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,91, iar cea mai mică 6,60. Zece elevi au fost respinşi 7. Colegiul Ion Luca Caragiale: cea mai mare medie obţinută şa Bacalaureat a fost 9,90, iar cea mai mică 6.00. Au fost repinşi 48 de elevi 8.Colegiul Naţional Iulia Haşdeu: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,70, iar cea mai mică 6,23. Şapte elevi au fost respinşi 9. Colegiul Naţional George Coşbuc: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,95, iar cea mai mică 6,35. Nu au fost respinşi 10. Colegiul Naţional Ion Creangă: cea mai mare medie obţinută la Bacalaureat a fost 9,61, iar cea mai mică 6,03. Au fost respinşi 34 de elevi La Colegiul Naţional Ion Creangă, unul dintre respinşi este Octavian, un absolvent de liceu care aspiră la o carieră de medic stomatolog. "Am picat Bac-ul, pentru că m-am pregătit mai mult pentru facultate. La simulare la Stomatologie am luat 80 de puncte din 100, iar la bac nu am reuşit să iau notă de trecere".  

A învăţat, dar “s-a pierdut" Cunoscut ca un liceu de olimpici, Colegiul Naţional "Gheorghe Şincai" din Bucureşti a înregistrat, anul acesta, un număr de zece elevi respinşi, iar cele mai multe medii au fost între 6,50 şi 8,50.

Ne puteți urmări și pe Google News

"A fost mai greu decât mă aşteptam. Norocul meu că am învăţat şi am luat note mari, cu excepţia unei testări, unde chiar nu eram sigură. Profesorii supraveghetori au fost mai duri decât ni s-a povestit", a spus Alexandra, una dintre elevele liceului. Alţii, nu au avut norocul Alexandrei. Mama unui băiat care a picat examenul povesteşte că fiul ei a învăţat, dar “s-a pierdut" la examen. “Nu o să mai poată intra la facultate pe locurile bune.

În toamnă o să fie nevoit să dea la taxă, acolo unde mai sunt locuri, sau la o facultate pariculară", se plânge Maria T., mama elevului care nu a luat bacalaureatul. (Marian Păvălaşc) CITIȚI ȘI:

  • Rezultate bacalaureat 2011. De ce au fost cele mai proaste note din ultimii 21 de ani? Vezi aici declaraţiile ministrului Funeriu
  • Măcel după rezultatele la bacalaureat 2011. Adevărata valoare a "Generaţiei Google"
  • Rezultate Bac 2011: Liceele unde au promovat toţi elevii
  • REZULTATE BACALAUREAT 2011. EVZ.RO ÎŢI PREZINTĂ REZULTATELE ONLINE PE JUDEŢE. Tu ce notă ai luat?
  • Rezultate Bacalaureat 2011: Peste 100.000 de elevi au picat examenul