Evenimentul Zilei > Politica > Rezoluţia din Parlamentul European este „ÎMPOTRIVA României şi nu a lui Dragnea aşa cum spun ROBII din presă şi societatea pretins civilă”
Rezoluţia din Parlamentul European este „ÎMPOTRIVA României şi nu a lui Dragnea aşa cum spun ROBII din presă şi societatea pretins civilă”

Rezoluţia din Parlamentul European este „ÎMPOTRIVA României şi nu a lui Dragnea aşa cum spun ROBII din presă şi societatea pretins civilă”

În rezoluţia cu pricina nu se pomeneşte nimic despre Dragnea, ci doar despre România, potrivit preotului Chris Terhes care a comentat la cald despre ultima acţiune antiromânească din Parlamentul European.

Chris Terhes: "Interesant cum robii serviciilor din Parlamentul European, presa şi societatea pretins civilă susţin că rezoluţia din Parlamentul European nu este împotriva României, ci contra lui Dragnea. Dacă va uitaţi în rezoluţie nu se spune nimic despre Dragnea, ci despre România, rezoluţia fiind una vădit împotriva României.

Îşi dau seama şi ei acum ce bulgăre au pornit şi care va fi efectul acţiunii lor. Dacă nu şi-ar da seama de consecinţe, n-ar fi ieşit să explice pentru ce nu le e votul.

Europarlamentarii români care au votat în favoarea acestei rezoluţii au votat nu doar împotriva României, dar şi împotriva românilor şi dreptului lor la o justiţie liberă de influenţa serviciilor", a comentat preotul Terhes pe social media.