Revolut și-a extins oferta de beneficii pentru clienți. Investiții direct din aplicație

Revolut și-a extins oferta de beneficii pentru clienți. Investiții direct din aplicație Revolut. Sursa foto: dreamstime.com

Revolut a venit cu o serie de schimbări în aplicație, iar clienții acestei bănci se pot bucura de ele fără alte costuri suplimentare în plus.

Inovația constă în faptul că banca oferă acum un serviciu de investiții în obligațiuni guvernamentale și corporative pentru clienții săi din România.

Investiții direct din aplicația Revolut

Aceasta înseamnă că prin aceste investiții, clienții pot obține profituri direct în conturile lor. Și se pare că randamentele brute anuale ajung și până la 5,5%.

De altfel, Revolut a extins gama de opțiuni, oferind acum peste 3.000 de active disponibile în aplicație.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin noile facilități din aplicație, românii pot acum să-și investească banii pe piețele din Uniunea Europeană și Statele Unite, în ETF-uri și obligațiuni. De asemenea, banca a anunțat eliminarea taxei de custodie de 0,12%.

Aceasta echivala cu 0,12% din valoarea totală anuală a activelor deținute de un client pentru produsele de investiții disponibile pentru clienții din Regatul Unit și Spațiul Economic European (SEE).

Revolut, investitii online, robot digital

Investitii Revolut. Sursa foto: Unsplash

Obligațiunile, o sursă de venit în plus pentur investitori

Prin urmare, românii care își investesc astfel banii vor putea beneficia de alte venituri anuale și să evite astfel ca banii lor să fie afectați de inflație și de incertitudinile economice.

Continuăm extinderea ofertei de investiții Revolut cu obligațiuni, o modalitate adecvată de a diversifica portofoliul de investiții, de a proteja fondurile investite împotriva incertitudinii și de a genera un venit fix.

Cu randamente potențiale mai mari și beneficii de diversificare, obligațiunile oferă o alternativă convingătoare pentru investitorii care doresc să își construiască viitoarea bunăstare, optimizându-și capitalul”, a declarat Rolandas Juteika, Head of Wealth & Trading (SEE), potrivit wall-street.ro.

Acțiuni, Bursa

Acțiuni. Sursa foto: Embe2006 | Dreamstime.com

Conform unui sondaj realizat de Dynata pentru Revolut, 32% dintre respondenții din România au indicat că au o toleranță redusă la riscuri. Se plasează astfel în rândul europenilor care optează pentru investiții mai sigure.

Revolut a înregistrat o creștere remarcabilă în ultimii ani. Platforma bancară digitală are acum peste 3,5 milioane de utilizatori în România și depășește 40 de milioane de clienți la nivel global.