Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLTĂTOR. Polițiști bucureșteni, acuzați că au AGRESAT o femeie | VIDEO
REVOLTĂTOR. Polițiști bucureșteni, acuzați că au AGRESAT o femeie | VIDEO

REVOLTĂTOR. Polițiști bucureșteni, acuzați că au AGRESAT o femeie | VIDEO

Un video, în care echipă de polițiști de la poliția rutieră încătușează o femeie care a traversat ilegal strada și a refuzat să se legitimeze, a devenit viral pe Facebook și a stârnit furia internauților, care îi acuză pe oamenii legii de exces de forță.

Scena a avut loc ieri, în cartierul bucureștean Colentina, mai mulți trecători fiind martori la incident. Unul dintre ei a filmat întregul episod și l-a postat pe pagina sa de Facebook.

“Acțiune de prevenire a accidentelor rutiere. Poliția română aplică amenzi contravenienților care traversează șoseaua Colentina prin locuri interzise. Toate bune până când o doamnă refuză să se identifice, însă țin să menționez fără ca aceasta să facă gălăgie, când ca niște adevarați profesioniști, trei agenți de poliție tăbară pe dânsa pentru a o încătușa. În timpul acțiunii de reținere, doamna a încasat câteva coate în coloană, mâinele i-au fost întoarse la spate, până când una din membre a cedat și s-a rupt ( reiese din țipetele de durere)”, se arată în descrierea clipului.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Interventie in forta a politiei romane Posted by Petrescu Bogdan on Friday, 5 June 2015