Imediat după viol, fetiţa le-a povestit părinţilor ororile la care a fost supusă. Cu toate acestea, părinţii nu au făcut nimic pentru ca vinovatul să plătească pentru faptele sale. Aceştia spun că nu au anunţat Poliţia mai devreme deoarece băiatul i-a ameninţat că o să-i omoare dacă fac acest lucru. Ba mai mult, părinţii celor doi copii susţin că băiatul i-a şi bătut de câteva ori ca să îi determine pe aceştia să tacă.

Chiar săptămâna trecută, în urma unei bătăi aplicate de băiat, tatăl s-a ales cu trei coste rupte. Bărbatul i-a povestit surorii ceea ce s-a întâmplat. Femeia a fost cea care a anunţat autorităţile de ceea ce s-a întâmplat.

Mama recunoaşte că micuţa i-a povestit despre ororile la care a fost supusă de fratele său: "Fata mi-a spus. Am trimis-o după lucerna de la vecini. El s-a dus după ea. Fata mi-a spus după două săptămâni şi i-am spus şi soţului".

"Judecatoria Botoşani a dispus arestarea inculpatului pe o durată de 30 de zile pentru viol. S-a reţinut în sarcina acestuia că în cursul lunii iunie 2016, acesta a intreţinut un raport sexual pe un teren viran din spatele locuinţei, cu sora sa în vârstă de 11 ani", a declarat Nicoleta Arpinte, Parchetul Judecătoriei Botoşani.

Fata a fost evaluată de un psiholog care a confirmat nenorocirea prin care a trecut micuţa.

Băiatul benefeciază de o reducere a pedepsei deoarece este minor. Cu toate acestea, acesta riscă să fie închis în spatele gratiilor timp de 12 ani.