Evenimentul Zilei > Monden > Revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Actrița care le-a furat inima românilor se întoarce!
Revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Actrița care le-a furat inima românilor se întoarce!

Revenire spectaculoasă pe micile ecrane. Actrița care le-a furat inima românilor se întoarce!

Actrița Diana Dumitrescu revine pe micile ecrane. Ea va fi prezentatoarea emisiunii Mireasa, sau, cum a fost denumită inițial, „Mireasă pentru fiul meu”, de la Antena 1.

Diana Dumitrescu, alături de Cezar Oatu, au fost gazdele finalei naționale și a seminalelor în 2018, la TVR 1. A fost și concurentă la Ferma vedetelor, de la Pro TV, tot în 2018.

După trei ani de pauză, Antena 1 aduce din nou formatul emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” în lumina reflectoarelor. La acea vreme, show-ul a fost prezentat de Mirela Vaida, Paula Chirilă și de Andreea Mantea, notează Paginademedia.

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie să recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasa, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată.

Mă bucur că Mireasa este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață, autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat”, a declarat Diana Dumitrescu.