Evenimentul Zilei > Sport > Revenire neașteptată la FCSB. Becali a făcut anunțul. „El s-a întors, e casă lui aici”
Revenire neașteptată la FCSB. Becali a făcut anunțul. „El s-a întors, e casă lui aici”

Revenire neașteptată la FCSB. Becali a făcut anunțul. „El s-a întors, e casă lui aici”

Gigi Becali, finanțatorul FCSB a anunțat că Mihai Stoica a revenit la echipă. Momentan fără contract, dar urmează că întoarcerea să fie oficializată.

„El s-a întors, e casă lui aici, vine când vrea, pleacă atunci când vrea. Lucrează momentan fără contract, dar o să-l facem și pe ăla, nu asta e problema. Era foarte apropiat de jucători, iar aceștia îi dădeau mesaje de genul – Domnule președinte, intorceti-va!”, a anunțat Becali.

„MM mi-a zis că a plecat din motive personale, dar eu eram supărat și i-am spus: ‘Ce probleme personale, mă?’ Acum și-a rezolvat aceste probleme și mi-a zis că vrea să revină”, a completat Becali.

Mihai Stoica a plecat la FCSB în luna august, invocând probleme personale și faptul că nu mai avea putere la echipa.

La scurt timp după plecarea lui Meme, la echipa a fost adus Narcis Răducan, dar colaborarea cu acesta a fost întreruptă la începutul acestui luni.

Mihai Stoica a venit prima dată la FCSB în 2002 și a ocupat funcția de director sportiv până în 2004, când a fost numit manager general.

În mai 2007, a părăsit-o pe FCSB, după o ceartă cu Gigi Becali. A semnat cu Unirea Urziceni, club la care a rămas trei sezoane și alături de care a câștigat titlul de campion al României în sezonul 2008-2009.

MM s-a întors la FCSB în noiembrie 2010, iar pe 4 martie 2014 a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, pentru înșelăciune. A stat după gratii aproape doi ani, fiind eliberat în februarie 2016, informează ziare.com.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: