Evenimentul Zilei > Actualitate > Reţeta favorită a lui Kate Middleton, dezvăluită de bucătarul regal
Reţeta favorită a lui Kate Middleton, dezvăluită de bucătarul regal

Reţeta favorită a lui Kate Middleton, dezvăluită de bucătarul regal

Fostul bucătar a dezvăluit că desertul preferat al Ducese de Cambridge este „sticky toffee pudding” (budincă lipicioasă), un preparat pe bază de pandişpan şi cu sos de caramel din abundenţă.

Darren McGrady a lucrat mai bine de 15 ani ca bucătar la familia regală britanică, iar în această perioadă a aflat care sunt preferinţele fiecăruia în parte.

Bucătar regal a dezvăluit reţeta favorită a lui Kate Middleton

Fostul bucătar regal a mărturisit că din păcate nu a avut ocazia să-i pregătească acest desert soţiei Prinţului William, însă știe că îi place foarte mult. De-a lungul timpului, McGrady a gătit pentru Regina Elisabeta a II-a, Prinţesa Diana, dar şi pentru nepoţii Suveranei, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Aceste desert este nu doar aspectuos, ci şi foarte savuros. Prăjitura se serveşte adesea cu frişcă sau îngheţată de vanilie care îi conferă un gust aparte.

„Sticky toffee pudding”, rețeta

Ingrediente necesare pentru prăjitura cu sos de caramel lipicios:

Pentru sos: 850 ml de smântână, 110 grame de unt, 150 ml de melasă şi 240 grame de zahăr granulat.

Pentru aluat: 7 curmale, 100 grame de făină albă, 5 grame de praf de copt, 100 grame de zahăr brun, un ou, 1,5 grame de bicarbonat de sodiu, 55 grame de unt, un praf de sare şi 15 grame de esenţă pură de vanilie.

Cum se pregăteşte desertul preferat al lui Kate Middleton citiți pe site-ul Rețete și vedete, unde este și fimul preparării.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: