Poliţiştii au depistat pe data de 6 februarie un tânăr din Râmnicu Vâlcea care avea supra lui un colet ce conţinea 100 de partile de ecstasy. După continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai descoperit pe un al doilea tânăr care era implicat , de asemenea, în traficul de droguri. Cei doi infractori făceau parte din aceeaşi retea infracţională.

Cercetările au continuat , iar pe data de 27 martie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea a mai fost depistat un alt infractor care care avea asupra sa un pachet cu 41 de pastile de ecstasy, ultimelestirilocale.oradesibiu.ro

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, Vlădești și Mihăești, la locuințele altor 3 tineri implicați în activitatea infracțională și cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.
 

 „Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict 5 tineri din Râmnicu Vâlcea și Vlădești, cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc”, spun polițiștii vâlceni.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.