Evenimentul Zilei > Actualitate > Reţea de traficanţi de droguri a fost destructurată la Râmnicu Vâlcea
Reţea de traficanţi de droguri a fost destructurată la Râmnicu Vâlcea

Reţea de traficanţi de droguri a fost destructurată la Râmnicu Vâlcea

D.I.I.C.O.T Vâlcea a anunţat că doi minori, de 15 şi respectiv 16 ani, au fost prinşi în flagrant avănd asupra lor droguri de mare risc pe care intenţionau să le vândă în licee. Potrivit autorităţilor vâlcene, tinerii sunt reţinuţi pentru 30 de zile în vederea efectuării cercetărilor.

 

Poliţiştii au depistat pe data de 6 februarie un tânăr din Râmnicu Vâlcea care avea supra lui un colet ce conţinea 100 de partile de ecstasy. După continuarea cercetărilor, poliţiştii au mai descoperit pe un al doilea tânăr care era implicat , de asemenea, în traficul de droguri. Cei doi infractori făceau parte din aceeaşi retea infracţională.

Cercetările au continuat , iar pe data de 27 martie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea a mai fost depistat un alt infractor care care avea asupra sa un pachet cu 41 de pastile de ecstasy, ultimelestirilocale.oradesibiu.ro

Polițiștii au efectuat 5 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, Vlădești și Mihăești, la locuințele altor 3 tineri implicați în activitatea infracțională și cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc.
 

 „Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Vâlcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au depistat în flagrant delict 5 tineri din Râmnicu Vâlcea și Vlădești, cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc”, spun polițiștii vâlceni.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R. și Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.