Resorturile all inclusive din Antalya, criticate de turiști români

Resorturile all inclusive din Antalya, criticate de turiști români Sursa: Arhiva EVZ

Antalya este una dintre destinațiile preferate de turiști, dar și de români, Mai ales cei care vor all inclusive optează pentru această stațiune. Cu toate acestea, resorturile de lux sunt criticate de unii turiști. ”Camerele s-ar putea să aibă draperii opace, așa cum este anunțat, dar nu merg de la perete la perete, așa că lumina se revarsă în cameră.

Iar dacă sunteți cu cei mici, aceștia se vor trezi. Serviciul nu este de încredere. Azi la prânz, fiica mea mi-a cerut niște brânză pe care să-i pun pastele, așa că l-am rugat pe chelner. Și-a dat ochii peste cap spre mine, a arătat meniu și a spus că nu se poate.

”Hotel neprietenos” cu familia spun unii triști

Este un hotel neprietenos cu familia. Piscinele sunt atât de reci. Practic, nu este nimeni în niciunul dintre piscine toată ziua, pentru că sunt extrem de reci”, a scris un turist. Următorul pe listă este Concorde De Luxe Resort, un alt hotel all inclusive de 5 stele. Are piscină, locuri de joacă și tot confortul, cu toate acestea, există și nemulțumiri flagrante.

”Deși există o selecție mare de alimente, aceasta este repetitivă. Camera noastră mirosea a umezeală și mucegai. Aerul condiționat funcționa doar ziua, seara erai obligat să deschizi ușa, chiar dacă intrau muștele.

Ne puteți urmări și pe Google News

Piscina era murdară, iar copilul nostru de șapte luni a luat o infecție virală de acolo. Prietenilor noștri de la alt hotel li s-a interzis intrarea pentru a petrece seara cu noi, deși în timpul zilei ne spuseseră despre o taxă”, a scris un turist.

”Băi pline de mucegai”

Megasaray Westbeach Antalya este un alt resort de lux, de 5 stele. Dar și aici unii turiști au întâmpinat probleme. ”Nu de cinci stele / 2 în cel mai bun caz. Camerele au nevoie de o renovare totală - covoare vechi pătate! Băi pline de mucegai - mobilă veche zgâriată și uzată - lenjerie de pat schimbată o singură dată într-un sejur de 10 zile.

Când afară erau 35°C. Personalul de la recepție este mizerabil, dacă nu sunteți rus/turc sau german” a scris un turist.