Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima repetiție pentru Parada Militară Națională! Ce trebuie să știi
Ultima repetiție pentru Parada Militară Națională! Ce trebuie să știi

Ultima repetiție pentru Parada Militară Națională! Ce trebuie să știi

Ultima repetiţia generală, deschisă reprezentaţilor mass-media, va avea loc vineri, 30 noiembrie, de la ora 10.00, în Piaţa Arcul de Triumf.

Parada Militară Națională organizată cu ocazia Zilei Naționale a României și a Centenarului Marii Uniri va avea loc sâmbătă, 1 decembrie, în Piața Arcul de Triumf din București. Pentru Parada Militară Națională de 1 Decembrie, accesul carelor de transmisie (DSNG-uri) în Piaţa Arcul de Triumf se va face doar vineri, 30 noiembrie, după ora 15.00 (după finalizarea antrenamentului).
Jurnaliştii vor avea acces pietonal doar prin Bulevardul General Constantin Prezan (Piaţa Charles de Gaulle) până la ora 09.30.
Folosirea dronelor (Remotely Piloted Aircraft Systems – RPAS) în spaţiul aerian unde se desfăşoară manifestările dedicate Zilei Naţionale este interzisă, conform prevederilor articolului 12 din Hotărârea de Guvern nr. 912/2010.
Pentru desfăşurarea în cele mai bune condiţii a Paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naţionale a României și a repetiției, Brigada Rutieră București va dispune măsuri pentru asigurarea fluenței în trafic și informarea conducătorilor auto asupra restricțiilor rutiere pe arterele care converg către Piaţa Arcul de Triumf, pentru zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.