Evenimentul Zilei > Politica > Reorganizarea lui Dragnea: Bani și putere pentru baroni
Reorganizarea lui Dragnea: Bani și putere pentru baroni

Reorganizarea lui Dragnea: Bani și putere pentru baroni

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a pus pe treabă. La doar o săptămână după ce a preluat șefia partidului, Dragnea a spus că nu renunță la proiectul de descentralizare.

 „Nu voi renunța la susținerea acestui proiect toată viața mea. Este mult prea multă putere strânsă în București, în câteva clădiri. Mult prea multă putere, mult prea multă decizie, mult prea mulți bani. Trebuie să meargă mult mai aproape de oameni în țară și decizia, și banii, și puterea”, a precizat Dragnea, declarând că speră că are în continuarea susținerea președintelui Klaus Iohannis, cu care a lucrat la proiect.

Miniștrii să vorbească despre treburile lor

Tot ieri, Dragnea a spus că le va cere miniștrilor din Cabinetul Ponta ca atunci când participă la emisiuni să vorbească strict despre domeniul în care activează. Președintele interimar al PSD a anunțat că până la 15 octombrie, fiecare organizație va transmite propunerile pentru funcțiile de primar, președinți de consilii județene, consilieri, însoțite de o fișă din care să reiasă scorul din sondaje de opinie, pregătirea profesională, moralitatea, integritatea, iar aceste propuneri vor fi analizate de o echipă de la partid.

Indicații

Miercuri seară, Dragnea a transmis că atât Victor Ponta cât și Klaus Iohannis greșesc în „războiul” pe care îl duc în ultima perioadă, în special în privința Codului fiscal, anunțând că a solicitat Ministerului de Finanțe un studiu de impact asupra proiectului. Totodată, Dragnea, a spus că a fost deranjat de faptul că Ponta nu l-a susținut pe el în lupta internă din PSD. Ieri, Dragnea a avut indicații și pentru Organizația PSD Prahova, unde sunt disensiuni. „Vreau să înțeleagă toți că nu voi permite nimănui să confiște nicio bucată din partid”. Dacă nu se va ține cont de acest avertisment, „se dizolvă tot și se reia de la zero”.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: