Evenimentul Zilei > Actualitate > Renault Laguna, retușat după modelul Latitude
Renault Laguna, retușat după modelul Latitude

Renault Laguna, retușat după modelul Latitude

Producătorul auto Renault va prezenta, la Salonul auto de la Paris din luna octombrie, versiunea cu facelift a modelului Laguna, care va împrumuta ”fața” noului vârf de gamă - Latitude.

Gama Renault Laguna cu facelift va fi prezentată, în premieră, la Salonul auto de la Paris din luna octombrie, informează site-ul ”autoblog.it”.

Atât berlina, cât și Grand Tour-ul (break-ul) Laguna vor fi disponibile cu o nouă mască frontală, ”împrumutată” de la modelul de clasă mare Latitude (dezvoltat împreună cu subsidiarul Samsung). Se pare că versiunea Laguna Coupe va continua în actuala formă.

Cel mai probabil, gama de motorizări disponibilă în acest moment va fi păstrată și în 2011, atunci când Renault va începe comercializarea gamei Laguna cu facelift.

A treia generație Renault Laguna (lansată în 2008) a avut neșansa de a fi contemporană cu o sumedenie de modele de segment D mult mai reușite din punct de vedere estetic – între care Opel Insignia, Citroen C5, Honda Accord și Mazda6 – dar și cu nume consacrate, care au continuat să trezească interesul clienților – Volkswagen Passat sau Ford Mondeo.