Evenimentul Zilei > Social > Reglare de conturi pe străzile din Timișoara. Șofer, atacat cu bâte de mai mulți indivizi
Reglare de conturi pe străzile din Timișoara. Șofer, atacat cu bâte de mai mulți indivizi

Reglare de conturi pe străzile din Timișoara. Șofer, atacat cu bâte de mai mulți indivizi

Mai mulți indivizi au blocat în trafic un autoturism, după care au lovit maşina cu bâtele şi l-au bătut pe șofer, pe o stradă din Timişoara, urmând ca poliția să îî identifice pe atacatori.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în intersecţia Calea Aradului cu strada Miresei, din Timişoara. Un tânăr de 29 de ani care aştepta la semafor a fost atacat de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte, care au venit cu o altă maşină care a venit brusc în faţa celui care aştepta, blocându-l. Atacatorii au lovit maşina, în timp ce şoferul încerca să scape, scrie presa locală.

Acesta a dat cu spatele câţiva metri, însă n-a scăpat de agresori, care au reuşit să-l lovească de câteva ori. Într-un final, bărbatul a reușit să scape fără a fi rănit grav, relatează site-ul banatulazi.ro.

Potrivit poliţiştilor, a fost vorba de o reglare de conturi după o răfuială mai veche în care au fost implicați mai mulţi romi din Timişoara.

Un tânăr în vârstă de 29 de ani stătea la semafor și aștepta culoarea verde a acestuia, când un alt autoturism a oprit în fața acestuia și l-a blocat.

Din acel autoturism au coborât mai multe persoane înarmate cu bâte și cu răngi. Au început în primă fază să lovească autoturismul bărbatului, dar imediat acesta a început să dea cu spatele ca să scape de atacatori. Nu a reușit, și până la urmă a fost bătut și acesta.

Până la venirea polițiștilor, atacatorii s-au făcut nevăzuți. La fața locului a venit și o ambulanță, pentru că șoferul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.

Acum polițiștii lucrează la un dosar penal pentru loviri și alte violențe, i-au identificat pe atacatori și urmează să îi rețină”, a transmis corespondentul Digi24.

„În acest moment se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate, în baza unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: