Evenimentul Zilei > Monden > Regina va turba de furie! Nepotul Harry a umilit Familia Regală. Gafă sau intenţie?
Regina va turba de furie! Nepotul Harry a umilit Familia Regală. Gafă sau intenţie?

Regina va turba de furie! Nepotul Harry a umilit Familia Regală. Gafă sau intenţie?

Regina Elisabeta a II-a a primit recent un semnal dubios de la nepotul ei, Prinţul Harry.

Implicat recent într-o campanie de imagine, Prinţul Harry a declarat că cel mai mult i-a lipsit rugby-ul în perioada de blocaj impus de pandemia de coronavirus.

Nimic despre Familia Regală, nimic despre bunica sa, Regina Elisabeta a II-a, nimic despre tatăl său, Prinţul Charles… Lui i-a lipsit cel mai mult rugby-ul…

Dezvăluirea a fost lansată recent într-o filmare pe Instagram că duce dorul rugby-ului, un sport la mare căutare în Marea Britanie.

Cum poate fi intepretat faptul că nu a pomenit nimic despre feţele regale, nici măcar din complezenţă? Să fie o gafă de comunicare? Sau o intenţie?

„Tuturor ne lipseste rugby-ul”, a recunoscut Harry într-o filmare postată de Federaţia Engleză de Rugby.

Jurnaliştii de la Daily Star au remarcat că Ducele de Sussex arăta „bronzat şi sănătos” în timpul filmării pentru campania „Pe teren”.

În Regatul Unit, rugby-ul a fost suspendat în totalitate încă de la 20 martie din cauza pandemiei, dar Prinţul Harry a susţinut că molima „nu ne-a luat încă spiritul”.

Campania la care participă şi fostul membru al Familiei Regale are rolul de a implica sediile cluburilor şi echipele de rugby din Anglia în acţiuni caritabile.

„Când jocul a fost oprit, familiile din rugby s-au reunit într-o singură familie. Mulţumiri din partea noastră, a tuturor celor din rugby-ul din Anglia”, a fost mesajul postat de federaţia de profil.

În filmarea respectivă apar actualul căpitan al naţionalei de rugby a Angliei Owen Farrell şi câştigătorul Campionatului Mondial în 2003, Jonny Wilkinson.

De altfel, cel care aducea trofeul suprem în cu loviturile sale de departajare a jucat mult alături de verişorul lui Harry, Mike Tindall.

Astfel, pasiunea Prinţului Harry pentru rugby începe să fie şi mai bine înţeleasă. Se altfel, Ducele de Sussex este şi preşedinte de onoare al Federaţiei Engleze de Rugby.

El nu putea rata ultima finala pe care Anglia a jucat-o la Campionatul Mondial de Rugby, la Yokohama, în Japonia, unde era învinsă de Africa de Sud cu 32-12.

sursa: people.com