Cunoscută drept una dintre cele mai mari misandriste din istoria Asiei, Regina Anula a domnit între 47 și 42 î.Hr. și a fost prima regină din istoria Sri Lanka care a deținut puterea absolută.

Domnia ei a fost plină de relații amoroase secrete, o serie de crime, o multime de otrăviri și un final foarte tragic pentru regină însăși.

Regina Anula din Sri Lanka și-a otrăvit fiul și cei patru soți în încercarea de a deveni regină regentă, lucru pe care l-a făcut timp de cinci ani.

Dar, norocul ei s-a terminat și s-a pus capăt domniei ei cumplite.

În cele din urmă a fost răsturnată de la putere și arsă vie.

Locusta din Galia – Prima femeie ucigașă în serie din istoria occidentală

Purtând titlul nu atât de măgulitor al „primei femei ucigașe în serie din istoria occidentală”, Locusta (foto) a trăit la Roma acum mai bine de 1.900 de ani.

Inventivă, cu sânge rece și extrem de inteligentă, Locusta a fost un botanist dedicat și magistral, care a folosit chimia pentru a provoca oamenilor atacuri de cord, pentru distracția și profitul ei.

Ea ar fi participat la asasinatele lui Claudius și Britannicus, în timp ce a fost una dintre cele mai apropiate persoane ale împăratului Nero timp de mulți ani, care a folosit-o ca professor pentru alți otrăvitori aflați în serviciul său.

După moartea lui Nero, Locusta a fost executată de succesorul acestuia,

Zu Shenatir: pedofil, ucigaș în serie și rege himiarit

Citește toată POVESTEA pe Evenimentul Istoric